Sloba i Kija se posvađali zbog ukradenog kaputa, pomenute i njegove ljubavnice, a onda je ustao Miki i POKIDAO svojim komentarom! (VIDEO)

Sloba i Kija su se nekoliko minuta žestoko svađali i to zbog njenih ukradenih stvari

  • 14

Polako svaka prepirka Slobe i Kije postaje besmislena, a njih dvoje su uspeli da se posvađaju i zbog njenog ukradenog kaputa.

Procurila prepiska Anabele i Nadežde: Evo šta je Lunina majka poručila Biljićevoj pred ulazak u Zadrugu

Kada je Kija otkrila da joj je pre nekoliko godina iz Slobinog stana nestao kaput i još nekoliko istnica (češalj i kozmetika), novinari su pitali Kristinu da li sumnja na neku od Radanovićevih navodnih devojaka, a ona je odgovorila:

- Ranije nikada to ne bih pomislila, ali sada mi, iskreno, ništa nije čudno!

Printskrin: TV PInk

Posle toga je Sloba ustao i rekao da ne želi da komentariše ove gluposti, i supružnici su se nekoliko minuta svađali, vrteli jedne te iste stvari, a onda je ustao Miki i sve nasmejao svojim komentarom.

- I ja, kao čuveni seksolog bih dodao: "Kad ste mladi i u braku ste, i imate potrebe, idite sa suprugom ili dečkom u svinger klub. Tu sve sve odigra, dešava se na vaše oči i kući mirna Bačka. Muž prevario ženu pred ženom, i žena pred njim i nema varanja". Zato, pohrlimo u svinger klubove - zaključio je Đuričić.

Sloba i Kija o "aferi kaput":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olivera

    21. januar 2018 | 12:54

    Bravo Miki,vise su dosadni samo Sloba,Luna,Kija ova zadruga se vrti samo oko njih troje.

  • Sandra

    21. januar 2018 | 13:38

    Kija je nesto najgore sto moze da se desi coveku... takve osobe pokusavaju da manipulisu, izludjuju, lazu i misle da ce se manilulacijama sve vrteti oko njih. Luna barem nije manupulator kao ova zla kratka zana. Sloba je ogranicen za medalju kada dozvoljava da ga ova nikada voljena Kija voza samo tako... kija mrzi sve oko sebe jer nije ljubavi imala ni kao dete... voli vas komsinica iz Zrenjanina ;-)

  • Posmatrac

    21. januar 2018 | 12:04

    Kralj 👑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA