≫ 

Zbog ovoga je Radanoviću tekla krv iz nosa: Pogledajte svađu Lune i Slobe! (VIDEO)

Slobodan Radanović i Luna Đogani posvađali su se u spavaćoj sobi, posle čega je on izleteo napolje

  • 11

Sloba i Luna danas su se žestoko posvađali, a posle toga Radanović je istrčao u dvorište, gde mu je od nerviranja potekla krv iz nosa, o čemu smo već ranije danas pisali na našem portalu.

Sloba i Kija se posvađali zbog ukradenog kaputa, pomenute i njegove ljubavnice, a onda je ustao Miki i POKIDAO svojim komentarom! (VIDEO)

Luna je ležala na krevetu dok je Sloba bio vidno iznerviran i spremao se da izađe iz sobe.

- Teško go*no! Ja sam odlučio ko meni ovde treba... Mrš i ti i ona! Mrš, go*no jedno! Pi*ko jedna od čoveka! - rekao je Sloba Luni, koja je i posle toga nastavila da leži.

- Jaaa? - pitala ga je.

Printskrin: TV Pink

- Da, ti lično! Jedini čovek koji te podržava, koji te diže ovde, koji te oraspoloži sam ja, a ti meni govoriš da ja ne želim tebe da oraspoložim! Mrš! Zapamtiću ja odlično, zapamti ti šta si uradila! Kajaćeš se, plakaćeš zbog ovoga, videćeš, kunem ti se! Go*no jedno! - ljut je bio Sloba, a onda je izleteo iz sobe i otišao u dvorište.

Printskrin: TV Pink

- Šta vam je? - pitao je Milan Lunu kad je Sloba otišao, a ona je rekla: "Pitaj gospodina".

Pogledajte svađu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    21. januar 2018 | 19:52

    Jos da nas koje smo u vezi i braku 20 godina Anabela ubedi da je normalno da se partneri izmedju sebe nazivaju retardom,debilima,govnima,nakazama.....valjda je kod njih u kuci normalno,pa i ceri to ne smeta,ni ovom buzdovanu Kija do pobede

  • EK

    21. januar 2018 | 19:44

    Ah sta bi? Pa oni se nikad ne svadjaju? Bas sam iznenadjena😯. Proci ce, za sat vremena bice lizanja.

  • Lady M

    21. januar 2018 | 21:44

    E, a ne daj Boze da prvi izadje Sloba iz zadruge, ova mala bi odma nasla utehu u nekom drugom. Ukoliko izadju u isto vreme, nece dugo potrajati, i onda ce opet da nastane pokolj,jer isfrustrirani Slobodan osta i bez zene i bez ljubavnice. Tad ce tek sou da bude. Ne pratim zadrugu, dovoljno mi je da ovde saznam sta se svakodnevno desava u bajkovitom zacaranom krugu zatocenih "slavnih" licnosti i povraca mi se samo od naslova, a kamo li od sadrzaja celog teksta. Ispiranje mozgova... Da mi je da imam vlast makar samo na mesec dana... Odrasla sam uz Mandu, Branka Kockicu i Minju Subotu... a (de)generacija koja odrasta uz programe ovakve sadrzine, e njima zelim svu srecu ovoga sveta. Prosto mi ih je zao... Pozdrav...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA