≫ 

Nova učesnica prenela Đeksonu da mu je bivša TRUDNA! Njemu od šoka zastao dah, pogubio se, a onda joj je uputio brutalne reči! (VIDEO)

- Koji je ona g*vnar, mesec i po dana, nađe lika i,ono... Je l' ona normalna?! Sad i da abortira neću da budem sa njom! - rekao je Đekson

  • 8

Nova učesnica Zadruge Sanja Jakšić pre ulaska u rijaliti od Velikog šefa dobila je dozvolu da Nemanji Đeriću Đeksonu prenese informaciju da je njegova bivša devojka trudna!

Reč je o Tijani Stojanović, iliti "debeloj", kako je Đekson mesecima oslovljava, a Sanja Jakšić pomenutu vest Đeksonu je saopštila pred zoru, kada su skoro svi legli da spavaju.

Kada je čuo to što je čuo Đekson je ostao bez daha i bez teksta, u trenutku sigurno mislivši kako ga Sanja zeza.

Filip rekao Mariji Ani da je razočaran što je ušla u Zadrugu, ona ustala, prišla mu, a zbog onoga što je uradila načisto se ODUZEO! (VIDEO)

Ti ćeš majku da mi vređaš, budalo?! Teodora i Anđelo se zaleteli jedno na drugo, umešala se njena mama, ukućani sprečili tuču! (VIDEO)

Međutim, Sanja je na sve to dodala kako je i koliko Tijani Stojanović bilo ponižavajuće da gleda njegovu ljubavnu aferu sa Minom Vrbaški i sve što je radio pred kamerama, dok je njoj pričao da je voli najviše na svetu.

- Šta ponižavajuće, znaš ti šta smo vi sve prošli?! Koji je ona g*vnar, mesec ipo dana nađe lika i ono, je l' ona normalna?! Sad i da abortira neću da budem sa njom! Koji je ona debil... - počeo je Đekson sa šokantnim rečima.

- Ona bleji sa debilima, nema jednog pravog prijatelja da joj kaže: "Alo, jesi li normalna, bre?!" Maksimum što može da se desi je da se ne vidimo mesec dana, sad se nismo videli četiri i po meseca i dokaz da ona ne može da izdrži četiri i po meseca da ne zatrudni riba! Ja stvarno mislim da nije toliki retard da ona mene sada lera. Koliko god da je srećna sa njim, mislim da nije toliki debil - menjao je mišljenja izbezumljeni Đekson u sekundi.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Znao sam da sam je izgubio, ali da uvek mogu da je vratim... Niko je ne poznaje kao ja, niko je neće je*ati kao ja, niko se neće ložiti na nju kao što sam ja... Može taj lik da se loži na nju ne znam koliko, ona je stvarno preslatka. Ali taj način na koji sam se ja ložio na nju to je nešto od čega ja nisam mogao da pobegnem... - pričao je očajni Nemanja.

Đekosn je na kraju rekao da će prekinuti svaki kontakt sa Tijanom, ako je zaista trudna.

Imaju seks na stepeništu, pa ni ruke ne operu! Zorica otkrila da joj PRETE zbog Lune i Slobe, a onda je još žešće oplela po svima njima!

Foto: Instagram/pih_tija

- Ako je to istina, ovo je zauvek kraj. Ona će da se kaje, gora je od mene. Ona će svoj život ceo da piša krv svoju. Ona sebe može da laže koliko hoće, ja nju znam vrlo dobro. Znam je najbolje, od bilo koga ko je kročili u njen život šugavi. Znam svaki deo njenog mozga, njenog tela, ona će toliko da se s*ebe, ona je više sebi život upropastila nego meni. Za više od mesec dana tako nešto da uradi sebi da upropasti život - rekao je Đekson.

Pogledajte kako je Đekson reagovao kada je saznao da je njegova ljubav, kako je mesecima zove, trudna:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    23. januar 2018 | 12:58

    Da, teško će pronaći boljeg dečka od Đeksona. Ha ha ha... Devojka je kao lutka. Šta će joj ovaj umišljeni?

  • Febo

    23. januar 2018 | 12:46

    Pa nemas samo ti zeku-peku...

  • Ivan

    23. januar 2018 | 12:54

    Ovaj decko da se leci. Ja pa ja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA