≫ 

Došla si ovde da ispadneš žrtva! Prva žestoka svađa Marije Ane i Filipa, ona plakala kao kiša! (VIDEO)

U sitne sate Marija Ana i Filip sukobili su se po prvi put od njenog ulaska u Zadrugu

  • 5

Marija Ana Smiljanić u ponedeljak, 22. januara ušla je u Zadrugu, a Filipu Đukiću se slošilo kada je bivšu devojku ugledao na vratima!

Od tog trenutka Marija Ana je maksimalno ignorisala Filipa, iako je bilo više nego primetno da to radi ne zato što ga ne želi blizu, već zato što je besna zbog njegovog ponašanja u kući.

Nakon tri dana ignorisanja Marija Ana više nije mogla da izdrži, pa je prethodne noći u sitne sate ušla u verbalni okršaj sa Filipom, nakon što je obavila razgovor sa Zoranom Stefanov koja je, kako je sama priznala, zaljubljena u Filipa!

JESAM, RASTURILA SAM JOJ BRAK! Luna bez blama priznala šta je uradila Kiji, pa progovorila i o njenim suzama zbog Slobe! (VIDEO)

- Da je tebi neka devojka ovde dala, ti bi imao seks! Ja ne znam šta ti misliš da ja imam u glavi... Ja treba da verujem da ti ne bi je*ao da ti je neka dala?! - počela je Marija Ana.

- Dobro, šta ti hoćeš sad? - pitao je Filip.

- Neću ništa, pričam samo iskreno! Ja neću ništa od tebe, ti mene napadaš, hoćeš da se svađaš sa mnom zato što sam ja ušla ovde! Napad je najbolja odbrana! Rekla sam ti "sklanjaj se od mene!", pa si seo ovde. Ako ti je teško bolje se sklanjaj od mene, nećemo blejati zajedno i to je to! Šta misliš, da je meni lako da te gledam ovako?! A opet, mislim i da glumiš zato što ti ni sa jednom ovde ništa nije uspelo i tražiš sad da budu neka dešavanja kao što je bilo na Farmi. Mislim, ne možda, nego ti fali seks! Ako sam ušla ovde, treba da ti bude drago što sam ušla - rekla mu je Ana.

- Da mi bude drago da me gledaš kao prijatelja?! - pitao je Filip.

- Bolje da te gledam kao prijatelja, nego kao neprijatelja, kako je trebalo da te gledam! Šta si očekivao? - odgovorila je.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Očekivao sam da ne uđeš uopšte - odgovorio je.

- Dobro, ti si očekivao, ali pošto sam ušla, šta? Ti si, kao, besan i ljut na mene?! Ne razumeš moj posao kao što nikad nisi ni razumeo? - pitala je.

- Vidiš da bežim od tebe - rekao je.

- Pa beži, rekao si da ti smeta - dodala je.

- Gledala sam šta si radio iako sam rekla da neću. Gledala sam da vidim šta ćeš raditi, i kad mi je bilo najpotrebnije da pomeneš moje ime, nisi to uradio u prvih mesec dana. Ja imam argumente za sve što sam rekla - odgovorila mu je ona.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ti si zato ovde i ušla, da ispadneš žrtva a ja da ispadnem indijanac! - rekao joj je.

- Ja žrtva?! Jeste, ja plačem ovde, ja tebe i dalje volim... - ironično je rekla Ana koja je posle ipak plakala.

- Ne moraš da plačeš. Moje ponašanje ovde je dovelo do toga da tebe boli ku*ac! - napao je Filip.

- Ja nisam ovde došla da sebe predstavim kao žrtvu! Ja sam pila antidepresive, nisam ništa mogla da radim. Ti si sad žrtva ovde! Nije mi namera da bilo šta glumim ovde, rekla sam i Zorani opušteno ako želi nešto i koja god! Isto mi je da l' sam ovde ili te gledam na TV-u. Ja sam spremna da ti budem prijatelj! Šta hoćeš sad posle svega?! Ja i da osećam nešto, šta hoćeš! Jesi se zapitao kako je meni bilo kad si ti ušao?! - urlala je ona na njega nakon čega je počela da grca u suzama.

Nakon ovoga Marija Ana je u dvorištu nastavila svoj razgovor o Filipu sa Janjušem i Milanom Miloševićem.

Pogledajte razgovor Marija Ane i Filipa:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    25. januar 2018 | 13:19

    Ova devojka je usla da glumi zrtvu: pila antidepresive, plakala...ali nije ušla zbog njega već zbog svoje promocije? Pa ko je ovde lud!? A napada ga od kada je dosla....a on je od jednog pozitivnog momka, postao smarač....samo gleda u pod

  • Ns

    25. januar 2018 | 13:13

    Cuj ovu... Aj pali

  • Jeca

    25. januar 2018 | 14:29

    Ova devojka je usla da glumi zrtvu: pila antidepresive, plakala...ali nije ušla zbog njega već zbog svoje promocije? Pa ko je ovde lud!? A napada ga od kada je dosla....a on je od jednog pozitivnog momka, postao smarač....samo gleda u pod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA