BIĆE LUDO! Sloba i Kija dobili zadatak da režiraju film, nećete verovati KOJA ULOGA je dodeljena Luni! (VIDEO)

Sloba je podelio uloge zadrugarima, a onda je dobio ogroman aplauz od svih učesnika

  • 24

Sloba Radanović je okupio sve zadrugare kako bi im saopštio scenario i uloge u filmu koji treba da naprave u okviru ovonedeljnog zadatka.

20 vrelih minuta! Luna i Sloba u prvoj akciji pred kamerama! (VIDEO)

- Samo ću vam pročitati uloge. Hoćete ukratko da vam kažem dešavanja? Dva sina od dve sestre, znači dva brata od tetke, imaju 40 godina, majke odlučuju da neće više da ih izdržavaju i čuvaju i daju novac koji su čuvale ceo život za njih da idu u Beograd, i da nađu sebi snajke i da se ne vraćaju bez snajke. Oni odlaze u grad, tu se odvija radnja, oni bivaju nasamareni - objasnio je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Zatim je Radanović podelio uloge svim zadrugarima, a Luni je pripala - neočekivana.

- Bora i Bane su ta dva sina, Radomir i Milisav, Žiža i Saška su majke. Žiža je majka Banetova, Stamena, Saška je Dobrinka, Borina majka. Sanja i Ana su devojke koje oni odaberu. Đekson glumi prevaranta koji ih nasamari i on je Džoni Depra, Jelena je Đeksonova kuja. Tanja peva, Sara tu sa njom peva i đuska, Dragica svira gitaru, i ona je član benda. Zorana, Luna, Marija Ana, Teodora su devojke sumnjivog morala, ali oni njih ne odaberu, nego odaberu dve sestre, a Sanja i Ana su sestre. Matora je krupije i Andrijana je krupije u kazinu, ti (Viktorija) si šankerica, Anđelo igra rulet, Nena je mlada komšinica stana koja se ceo život potajno loži na komšiju Baneta, ali nikad nije smela da mu prizna, a Goca je njena keva - rekao je Sloba i dodao:

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Filip je pijanac, smarač, ali ima najjaču ulogu u filmu, a videćete... Ja sam izabrao to samo zato što on zna najbolje to da odglumi, jer niko ne bi mogao to da odglumi. Pijanac, smarač koji se pojavljuje stalno niotkuda i onda im nešto dobacuje, na kraju oni nastradaju jer ih je on prokleo. Nadežda je Anđelova riba, koja je tu sa njim u kazinu. Milan je trandža u ulici poroka, Žaklina... Milica je prodavačica cveća. Divna je Anđelka, dobra vila... Tanja pevačica. Janjuš i Sanja su obezbeđenje. Maca je dama za šankom. Miljana je mlada Borina koju on na kraju dobije sa sve bebom.

Sloba je dobio ulogu scenariste, a Kija režisera, pa su zadrugarima objasnili sve što je potrebno da bi se film snimio i zadatak uspešno obavio, a zatim su ih svi učesnici nagradili aplauzom.

Pogledajte kako je Sloba podelio zadrugarima uloge:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    26. januar 2018 | 17:33

    Haha luna ce da pukne,.a sloba ce da zazali gadno kad svati sta je uradio i kako se zeznuo,. Luna je nesigurna i tupava devojka i uz nju lepog zivota nema,.

  • Hm

    26. januar 2018 | 17:07

    Luna je odlepila od ljubomore i pokušava da smeni Kiju sa mesta režisera, a sve sa pričom da brine o Slobinom zdravlju. Kako je jadna, smešna i providna.

  • Iva

    26. januar 2018 | 17:20

    Miki je sve smislio, a ne Sloba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA