Kija i Sloba su se pokačili zbog automobila koji su deo nagrade: Kristina mu je tražila kola, a Radanović joj je u 2 rečenice odbrusio! (FOTO)

Kristina je pecnula svog muža u dvorištu kada su otkrivene nagrade za četvrto i peto mesto

  • 21

Zadrugari su saznali kada se završava rijaliti, ali i nagrade koje će dobiti prvih 8 takmičara. Kada je otkriveno da će četvrti i peti učesnik dobiti vredne automobile, Kija Kockar je dobacila Slobi da će jedan da joj da, ako ga on, naravno, bio osvojio.

Kija i Sloba objasnili su potom ovu situaciju koja se desila u dvorištu.

- Kada su uterali dva automobila, neko je dobacio: "Slobo, jedan je tvoj." Onda je ona (Kija) počela da peva: "Sve tvoje moje je". Ja sam rekao - daću ti ga i napuniću ga rezervoarom. Samo idi i odvezi se što dalje - rekao je Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Ja sam rekla: "Sa zadovoljstvom ću to preuzeti". Šalila sam se u vezi toga... - rekla mu je Kija.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    28. januar 2018 | 14:34

    Ako Kija bude poslusala advokatski tim, malo ce biti ovaj automobil. Jer oni hoce djabe da je brani,ako podigne tuzbu protiv Slobe. Tuzba bi imala cl.Zakona koji kazu... da se za ovakvo javno ponizenje, nanosenje psihicke boli,blacenje i lazi, placa strahovita kazna,a mozda i zatvor. Jer ima elemenata bigamije. Produkcija i novinari koji, nisu prikazali pravu istinu oLuni, skrivali stvari od Slobe,time sto nisu prikazali a niti nagovestili muskarce koje je imala,doveli mnoge u zabludu. Dakle automobil je mala cena. I komentar.

  • 209

    28. januar 2018 | 00:15

    Ja kontam da bi ova Kija cekala da Sloba raskine sa Lunom da bi mogla da mu se javi kad izadju, ili cak ce mu se cak mozda javiti i kad i dalje bude u vezi sa Lunom napolju

  • Jaca

    28. januar 2018 | 00:27

    Meni nije jasno da je on toliko glupa on je ostavio ja nikad sa njim reci nebi progovorila a onai dalje sanjim ulazi u razgovor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA