≫ 

Ostavi ga na miru, pametnija si od njega: Miki ogovarao Kiju, nije znao da ga ona sve vreme sluša, a potom je Kristina počela da urla! (VIDEO)

- Je l' se ne volite... Imaš dečka, ćuti, ostavi ga na miru više. Pusti ga u pi**u materinu - rekao je Miki o Kiji

  • 28

Miki je danas na sva usta ogovarao Kiju, a nije znao da ga ona sluša iz sobe pored njegove.

Hoće da bude moralna, a razvalili su i kadu, i šolju! Evo šta Gagi kaže o odnosu Kije i Filipa, i da li vidi Lunu u finalu Zadruge!

Dok je pričao sa Anom, Miki je analizirao celu "Zadrugu".

- Meni je muka od svih, trenutno mi samo jedino prija mama Džehva. Ipak, svi su mi neki način postali dragi. Pa ja se iznerviram kad se ovo dvoje (Sloba i Kija) svađaju. Pa ih onda napušim: "Alo, bre mentoli, je l' znate gde ste, ćutite u pi**u materinu! Jeste se razveli, je l' se ne volite... Imaš dečka, ćuti, ostavi ga na miru više. Pusti ga u pi**u materinu... oni se svađaju a ja se nerviram zbog njih - rekao je Miki i nastavio:

Printskrin: TV Pink

- Kad čujem tu rečenicu: "Kako sam predstavljena napolju", nije mi dobro. Pa, ne može tebe niko da predstavi ako ti ne radiš neke stvari. Nemojte pričati gluposti, nemojte se prekrivati preko glave, nemoj da daješ insinuacije, dozvoliš mu da ti masira noge... Dajete materijal ljudima, meni prodajete priče, pa nisam glup, nema 'vatanja za ruke, nema maženja. Narod sve vidi, i ja sam drugar sa Kijom pa je ne držim za ruku.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Potom je Miki prešao na malo detaljnije prouzivanje Kije.

- Pa onda držiš ovom svom konju predavanje, malo si elokventnija, ali kobila se sama kanali. Jesi povređena, ali budi dostojanstvena. Ja bih se na njenom mestu šalio sa Slobom i Lunom, pusti ih više na miru, u pi**u materinu i reci: "Hvala bogu, oslobodila sam se takvog čoveka". Ona je pametnija, on jadan ne zna da se odbrani. Rekao bih na njegovom mestu: "Kriv sam za sve, vratiću ti pare, šta još hoćeš". Pusti ga, nemoj ga je*ati, je*emo ga mi, je*u ga novinari, je*u ga gledaoci, nema ko ga nije jebao - u jednom dahu je ispričao Miki a onda je besna Kija povikala:

Printskrin: TV Pink

- Je*aću ga ceo život! Meni je mene žao. Juče sam se izvinila svima vam zbog onoga što je on meni uradio. Jako mi je loše, Miki, prestani da pričaš o meni.

Ali, ni Đuričić se nije dao omesti tako lako:

- Mora ti biti loše kada se Fića pomirio sa Marijom Anom!

Miki ogovara Kiju:

BONUS VIDEO: Pogledajte poslednji Slobin intervju pred ulazak u Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amrica

    1. februar 2018 | 18:01

    Nevjerovatno kojim napadima je izložena Kija. Tačno čovjeka da se zamisli. Znači deset dana ženu ne popuštaju. Namještaju joj aferu, napadaju, lažu, petljaju...

  • Hm

    1. februar 2018 | 18:37

    Miki mrzi Kiju zato sto mu je nedostizna, a svidja mu se, zato sto mu je konkurencija za nagradu i zato sto je dobra za Lepim Micom i Saskom.

  • X

    1. februar 2018 | 17:16

    Dominiraj Miroslave!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA