≫ 

Devojka je odlučila da glumi ku*vu! Kiji i Filipu pustili akciju u WC-u pred svima, zadrugari ih osudili i napali, nastao neviđeni haos! (VIDEO)

Kad su videli da je baš sve pušteno, Kija i Filip počeli su da se brane, ali zadrugari su bili neumoljivi

  • 89

Filipova i Kijina akcija u WC-u i dalje je tema o kojoj svi razglabaju, pa su njih dvoje večeras zajedno sa zadrugarima komentarisali šta se dogodilo, i da li je bilo seksa ili ne, i to nakon što im je pušten čuveni snimak o kojem se danima već polemiše. 

Kijin Andrija priznao da li je i dalje čeka, Slobi dao ponudu, a o Luni je otkrio detalj koji NIKO ne zna!

- Mi smo prali veš i cedili. On je posle izašao, ja sam izašla. Milion puta smo išli zajedno u toalet. Ne znam zašto se drmala kamera... - rekla je Kija, ali sve je zanimalo zbog čega su se drmali zidovi, što se jasno čulo i videlo na snimku.

- Nije ništa bilo. To što se drmala kamera, to je na vama. Ja sam prao bade mantil, ispirao sam par puta jer je bio prljav, na vama je da zaključite. Nije bilo ništa... - rekao je Filip.

Printskrin: TV Pink

Miki se pobunio rekavši kako joj to nije trebalo, ako napolju ima nekoga koga voli i zahtevao da se pusti snimak sa tonom kako bi stvari konačno bile jasne i kako ih ne bi "pravili budalama".

- Miki nije bio tu. Nije se on (Filip) kupao tada, on se kupao milion puta, viđala sam ga milion puta i golog, to mi nije problem. Posećivala sam milion puta striptiz klubove, tako da mi goli muškarci nisu problem - rekla je Kija.

- Nervirala sam se oko toga danas, imala sam jedan poduži razgovor (kako je kasnije napomenuto, razgovarala je sa psihologom). Ako neka osoba treba da mi veruje, to je Andrija. Bili smo bliski i jako mi je žao što se više ne družimo. Svesno smo napravili tu priču i žao mi je što je tako ispalo. Ja sam rekla i pre nego što sam ušla šta sve može da se desi. Ja sam znala šta će svi da pomisle... Priča se zaigrala i šta nas boli... To je neka naša sprdnja. Ja vrlo dobro znam da nije bilo ništa. Ne mogu to da dokažem, a ne možete ni vi - rekla je Kija, a zadrugari su se pobunili, jer ih je nadigrala ovim što je "namerno" smislila tu priču.

Printskrin: TV Pink

- Andrija je sigurno presrećan - ironičan je bio Miki uveren i dalje da je došlo do seksa između Kije i Filipa, a Kija je dodala kako je on opterećen njom.

- Priznajte da je nešto bilo. Drmanje zida je bilo od vaših aktivnosti, a vi treba da priznate šta ste radili. Ako je Kija na ovaj način ugrozila vezu sa Andrijom, ona je kriva. Nismo videli seks, i ja ne mogu da kažem da je to bilo. Koliko je to moralno prema Andriji i Slobi, ja to ne znam. Istina je da se sada oko Kije sve vrti. Ja lično bih priznao i rekao sve što je bilo. Ako je gluma, ovo je velemajstorski urađeno - rekao je Lepi Mića.

Printskrin: TV Pink

- Ja bih ispao licemeran šta god da kažem na ovu temu. Ne želim ništa da komentarišem - rekao je Sloba, koji, kako kaže, nije čuo da je Kija rekla da je posećivala striptiz klubove.

- Marija Ana mi je rekla da biram između Kije i nje, ja sam izabrao nju - rekao je Filip.

- Ja znam da svi ovde jedva čekaju ovako nešto. Filip bi sigurno to rekao da se nešto desilo, on se ne libi - ostajala je Kija pri svome.

Printskrin: TV Pink

- Pa zaljubljen je u tebe! On te štiti! Devojka je odlučila da glumi ku*vu u rijalitiju! Pravda za Slobu! - vikao je Miki.

- Meni više odgovara da budem je*ač, nego folirant - rekao je Filip.

- Hvala psihologu, pomogao mi je i to je to. Nisam ga tražila zbog ove situacije - rekla je Kija, a onda je opet došlo do svađe sa Slobom.

- Ti kao da si znala da ćeš biti zvezda večeri, pa si se doterala - rekao je Miki podrugljivo.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte šta se dogodilo:

BONUS VIDEO: Verujem svojoj ženi! Pogledajte poslednji Slobin intervju pred Zadrugu:

Daljinac

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    2. februar 2018 | 00:49

    kad rulja navali. a miki je nepošten prema kiji. jedva dočekali. KIJA DO POBEDE

  • lazar

    2. februar 2018 | 00:42

    kija do pobedeeeeeeeeee .Zar vam nije jasno da ona vodi rijalit jer bez nje bilo bi dosadno.Pokazuje se da je sve ovo samo igra u kojoj Kija pobedjujeeeeeeeeee.Nedaj se caricee

  • Marko

    2. februar 2018 | 12:59

    Voditeljka Dusica, ne moze da se suzdrzi i ne ispolji svoje emocije i pokaze averziju prema Kiji. Totalno jedna neprofesionalna, iritantna osoba, sa puno afektiranja, te svojim ponasanjem bas iritira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA