≫ 

Najluđi snimci do sada: Trojka nikad srećnija zajedno, Kija naručila pesmu za Slobu, pa pevala i igrala sa Lunom! (VIDEO)

Na žurki se pripita Kija najviše družila sa Slobom i Lunom

  • 17

Svašta je moguće u "Zadruzi" pa i to da se Sloba, Luna i Kija pretvore u srećnu porodicu, bar je tako bilo noćas na žurki.

Pijana Kija priznala Slobi šta je radila sa Filipom u hotelu, Radanovićeva reakcija će se danima prepričavati! (VIDEO)

Posle svega što je prošla kada je ukućanima pušten snimak njene akcije sa Filipom, Kija je utehu pronašla u Slobi i Luni.

- Ako može pesma "Familija" za Slobu Radanovića - uzviknula je pripita Kija, pa je Luni došapnula:

- Zbog njega,  jer ja sam veliki... budala.

Zatim je Đoganijeva prišla Radanoviću i rekla mu:

- Kija je tražila pesmu pa joj se zahvali.

Potom su dve "najbolje" drugarice nastavile da pevaju i igraju zajedno.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    2. februar 2018 | 11:18

    Meni je zanimljivije da gledam Kiju i kad spava, nego sve ostale kad pričaju, svađaju se, mire, vole... Kija carica! Da sam muškarac, odlepila bih za Kijom. Neverovatno harizmatična devojka.

  • Ti

    2. februar 2018 | 11:07

    Bravo za Kiju i Lunu ,ma sta koja radila ili pogresila lepo ih je videti zajedno kako pevaju .Kija je veliki covek nije zlopantljiva ,Bravo Kijo 👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑❤👍

  • majda

    2. februar 2018 | 15:09

    Dakle da rezimiramo. Slobodan Radanović ima suprugu koja se zove Kristina, dok ima i djevojku koja se zove Luna. Kristina Kockar ima muža koji se zove Slobodan, a ima i dečka koji se zove Andrija. Luna Đogaj ima dečka Slobodana, ali to ne bi bilo čudno da on nije oženjen. Svi se između sebe poznaju, a ljetos je ova trojka odnosno četvorka provodila dane i noći u Budvi u šanku koji drži Andrija. Ovi su dibidus ludi, ali zbog njih se Zadruga i gleda. Nadam se da će uspjeti naplatiti ovo ludilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA