≫ 

Sloba konačno priznao i pred svima rekao da li misli da su Kija i Filip imali seks! (VIDEO)

Nakon što se dva dana suzdržavao od komentarisanja, Sloba je prethodne noći izneo svoje mišljenje

  • 65

Kija Kockar i FIlip Đukić definitivno su glavni akteri u poslednjih nekoliko dana skoro svih dešavanja u Zadruzi, i glavna tema kada je ogovaranje u pitanju. Razlog je nagađanje da li jesu ili nisu imali seksualne odnose u kupatilu u hotelu Zadruge, dok je Filip bio vođa, a ona omiljeni zadrugar.

I dok se više od pola kuće izjasnilo kako smatra da jeste bio seks, Sloba Radanović sve do sinoć suzdržavao se od iznošenja svog stava. Međutim, prethodne noći u Igri istine odlučio je da proogovori o tome i da kaže šta misli, a pitanje vezano za to postavio mu je Bora Santana.

- Kao što sam i rekao, bio bih licemeran da bilo šta kažem na tu temu, ali opet Igra istine je, osećam se prozvanim, pošto sam uvek govorio istinu za ovim stolom. Pa ne znam, nisam mnogo zalazio u njihov odnos, ali mislim da je bilo nekih emocija - rekao je Sloba.

Ja sam hteo da to ostane tajna: Sloba otkrio šta je zamolio Mikija kada su se vraćali sa žurke, a vezano je za Kiju!

- Kakvih emocija, ne razumem? - pitala ga je Kija.

- Pa ne znam, da li to da se sviđaju jedno drugom ili nešto više, ali ne znam da li su neka osećanja... Osećanja jesu, ne znam da li emocije. Ali, mislim da su se svideli jedno drugom. To je moje mišljenje - rekao je, dok su se drugi ubacivali da konačno kaže šta misli o snimku u toaletu.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Rekao si da postoje emocije između mene i njega? - rekla je Kija Slobi.

- Pa, da li su obostrane ili jednostrane... Ja gledam iz svog ugla, sa svoje tačke gledišta, kad bih ja nešto uradio. Ne bih toliko vremena provodio s nekim, u tom kontektsu, a da ne osećam nešto prema njemu. Možda ja nikad nisam imao tako neku drugaricu ili druga, ali to je neko moje mišljenje. Što se tiče onog snimka, kao što je rekao Mića, ja ne mogu ništa tu da tvrdim. Nemam adekvatno objašnjenje za one zvukove i za sve. Ne znam, zaista - okolišao je Sloba.

Kija ga je prilično šokirana pitala da kaže ono što on misli.

- Da li ti stvarno misliš da sam ja imala seks sa njim? - pitala ga je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Iskreno?! Iskreno mislim da je bilo nešto - rekao je.

- To sam želela da čujem od tebe... - odgovorila je

- Ja mislim da jeste. Ja mogu da verujem njima na reč, ali ja po snimku mislim da je nešto bilo. Ne znam da li je seks, ali ja nemam objašnjenje za to što je bilo - rekao je Sloba.

- Pa jesi li rekao da misliš da je bio seks? Onda reci da je nešto... - odgovorila mu je Kija.

- Mislim da je bio seks, mislim da je bio seks! Ali, ja to nikome ne zameram. I da jeste bilo ja nemam dokaz za to, mogu da iznesem svoje mišljenje.  - odlučno je završio Radanović.

Kija je potom ustala od stola.

VIDEO: Sećate li se izbačenih zadrugara?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    3. februar 2018 | 12:43

    Kija nema fanove vec 5 organizovanih drugarica i kumu... balvanku ;-)

  • Sanja

    3. februar 2018 | 11:28

    Naravno da je bio sex. Sloba sad brani Kiju da se ne bi saznalo da mu je i ranije nabijala rogove.

  • Ivana

    3. februar 2018 | 13:41

    Bože, koliko je ovaj Sloba jadan i glup. Prvo je malo branio Kiju, a onda mu je Miki rekao da će sad svi da glasaju za njega zato što je trpeo ovu "vešticu" toliko godina. On poverovao, pa sve najgore o ženi. Jad i čemer, ipak su on i Luna super par, na istom su intelektualnom i svakom drugom nivou.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA