ON MI JE BOLNA TAČKA: Goca se javno izvinila Teodorinom bivšem dečku, a onda je "pecnula" svoju ćerku i Anđela (VIDEO)

- Dečko mi je prirastao za srce i stvarno se izvinjavam i njemu i njegovoj porodici zbog svega što je uradila Teodora - rekla je Gordana Džehverović

  • 2

Gordana Džehverović iskritikovala je odnos koji ima njena ćerka Teodora sa svojim dečkom Anđelom. Ona je pre svega "pecnula" svoju naslednicu, ali i manekena.

- Ja ovakav odnos sa dečkom do sada nisam videla. Tako da sam ja bila šokirana pre neko veče, prosto sam htela da izađem iz kože, maltene je nisam išamarala. Ja je ne znam da se u vezi ovako ponašala i te ljubomorne scene do tačke ključanja, ludila, histerisanja, ja je ne znam ovakvoj priči. Do sada je imala dobar odnos sa mladićima sa kojima je bila, ali ovo je van pameti - rekla je Goca, koja je dodala da se Teodora i Anđelo ponašaju kao deca u vrtiću.

Ona je s druge strane pohvalila Teodorinog bivšeg dečka, fudbalera Kristijana Ipšu.

SA NJIM JE BILA DO ZADRUGE: Ovo je fudbaler kojeg je Teodora prevarila pred kamerama?! (FOTO)

- Jeste bolna tačka mi je. Dečko je bio jako fin i kulturan. Dečko mi je prirastao za srce i stvarno se izvinjavam i njemu i njegovoj porodici zbog svega što je uradila Teodora. O njemu imam samo lepo mišljenje i želim mu svaku sreću u životu, da sretne ženu svog života i da živi u ljubavi - rekla je Gordana Džehverović.

Teodorina majka se videla sa ćerkinim bivšim dečkom, evo šta joj je prevareni fudbaler rekao i koja je prava istina o spotu iz kog je izbačen!

Pogledajte snimak:

VIDEO: Pogledajte šta su Teodorini roditelji rekli za Telegraf:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    4. februar 2018 | 14:48

    Roditelj sam i gledajuci mama Gocu,vecina stvari mi nije jasna.Ok,u redu je da ima kontrolu nad cerkom al mi nije ok to sto kaze da zna da se u nijednoj vezi Teodora,koja ima 20 godina,nije tako ponasala.Ne znam za druge ali meni je jako bolesno to sto je stalno s njima,cak i u krevetu,ona se izvinjava Kristijanu i njegovoj porodici...smesno.Ona bi da Teodora u svakoj situaciji igra kako ona svira.I ona i Slobodanova majka mi deluju kao jako posesivne majke.Ponavljam,ok je pricati i savetovsti dete ali se mora pustiti da razmisli i svojom glavom.Ne znam sta mi je uzasnije,bolesnije,da li Teodorina posesivna ljubomora,Andjelo cijim mozgom takodje upravlja majka i uja ili slika trojca u krevetu,Tea,Andjelo i mama Goca.

  • Lana

    4. februar 2018 | 23:01

    Tašti je miliji zet koji ima više para

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA