Jedna je imala 90 odsto glasova, druga samo 10! Kija i Nena u nikad luđoj igri, evo koja je napustila Zadrugu! (VIDEO)

Ova odluka gledalaca za mnoge nije bila iznenađenje, ali pojedini su bili i razočarani kada je saopšteno ko napušta Zadrugu

  • 62

Nominovane za ovonedeljno izbacivanje bile su Kristina Kija Kockar i Nena Petrović, a jedna od njih je odlukom gledalaca napustila rijaliti.

NOVI DETALJI! Kijina najbolja drugarica otkrila zašto je Sloba rekao da je Kristina na 2 SATA NESTALA sa njihove svadbe!

Razlika u glasovima bila je neverovatna, čak 80 odsto! 

Nakon zanimljive igre u kojoj su se takmičile Kija i Nena, pobedu je odnela Kristina sa ubedljivih 3:0, nakon čega su joj bili duplirani glasovi.

Printskrin: TV Pink

- Ko to može biti? - rekla je Nena ironično nakon što je čula rezultat glasanja, očekivajući da Kija ostaje u rijalitiju, kao i većina ostalih zadrugara.

Kada je Ognjen saopštio da je ona ta koja napušta Zadrugu, Nena je viknula: "Tako je!", a onda se pozdravila sa Kijom i ostali zadrugarima. 

Pogledajte kako je izgledalo izbacivanje i Nenin odlazak iz rijalitija:

Inače, sledeće subote gledaoce očekuje još zanimljiviji šou budući da je najavljen baraž Zadruge i neko od izbačenih zadrugara vratiće se u Belu kuću. 

BONUS VIDEO: Sećate li se ovih izbačenih zadrugara?

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Safa

    5. februar 2018 | 09:50

    Kakva je reakcija Mikijevaca na procente

  • L.P.

    5. februar 2018 | 09:59

    I.ma jos karakternih ljudi. To je Po kazala Kijina pobede u sinocnom duelu. Uzalud je Miki, Milan, i drugi nabedjuju da je kisa osoba. Napred do pobede sa Markom Miljkovicem.

  • Ivana

    5. februar 2018 | 09:22

    Bravo, Kija! Pošto ovde jedna osoba (samo menja nick) piše da nekoliko tvojih drugarica ostavlja sve ove poruke podrške, razvalila si!!! 90%, nije im bilo dobro sinoć!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA