≫ 

Luna pitala Teodoru ima li šanse da opet budu drugarice, Džehverovićeva sve iznenadila odgovorom! (VIDEO)

Nakon četiri meseca koliko odnos Lune i Teodore nije najbolji, vrlo je izvesno da će se popraviti

  • 29

Luna Đogani i Teodora Džehverović pred ulazak u Zadrugu su se upoznale i napravile dogovor da se drže zajedno dok su u rijalitiju.

Teodora je bila uz Lunu dok je prolazila kroz najveći haos, zbog Slobe Radanovića, onda kada im je veza bila tajna i dok Sloba nije ustao i priznao da je zaljubljen u Lunu. Od tada, svedoci smo bili mnogih svađa između Lune i Teodore, a Đoganijeva je u nekoliko navrata rekla da je Džehverovićeva ne zanima, te da joj ne prija njena i Anđelova energija.

Od sada ti zabranjujem da je braniš! Luna ucenila Slobu nakon što je čula šta je Kija pričala o njoj, pa rekla da su njih dve ZAVRŠILE! (VIDEO)

Baš zbog toga, Luna je sinoć sve iznenadila svojim pitanjem.

- Teodora, dobro jutro... (smeh) Srećan ti rođendan. Iskreno, nemam pojma šta ću da te pitam, ali pitaću te nešto što mene zanima. S obzirom na to da smo ti i ja ovde ušle kao jako bliske drugarice i da se sve izdešavalo što se izdešavalo i da je meni lično jako krivo zbog toga, možda i više nego za neke druge stvari... Da li misliš da ima šanse da ti i ja nekada budemo bliske kao na početku? - pitala je Luna.

Printskrin: Youtube/ZAdruga Official

- Znala sam da ćeš me to pitati, evo, ne pomerila se odavde! - rekla je prvo Teodora.

- Pa, iskreno, sve dok je to bilo, tako, prevruće, ja sam imala mnogo loše mišljenjeo tebi. Ne zato što ja mislim da si ti loša, nego zato što si me povredila, zato što to zaista nisam očekivala, celu tu frku... Ali, za ovih pet meseci su mi neki ljudi sve i svašta rekli, što smatram da je čak i gore, a opet smatram da neke stvari čovek može da zaboravi i oprosti. Ako sam mogla njemu (Anđelu, prim. aut.) da oprostim neke stvari... Nas četvoro smo toliko bili bliski i sad, posle svega... - zbunila se Teodora.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Takav sam čovek, ne mogu protiv nekih stvari. Sa Macom nikada neću ni popiti kafu, nekim ljudima mogu da oprostim, nekima ne mogu. Znači, da li je neko vredan? On je vradan i njemu ću da oprostim sve i svašta. Znam kroz šta smo Luna i ja prošle i, možda, kada bih se uhvatila toga kroz šta smo prošle... Kada gledam sve ove ljude i uporedim nju i ovde neke ljude, zbog toga bih mogla njoj da oprostim posle svega i da zaboravim na sve što je bilo - rekla je Teodora.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    10. februar 2018 | 17:41

    Ti smaraču, koji visiš non-stop na netu i prozivaš kumu, a ni sam ne znaš više kojim imenom da se potpišeš, napravio si super stvar za Kiju. Sad su se udružile sve kume koje su bile svedoci na venčanjima (za razliku od tvojih konkubina koje ne mogu imati venčane kume). Sad ćeš tek da vidiš podršku, i 90% će biti malo.

  • Če

    10. februar 2018 | 17:57

    Ako muško može da bude kuma,onda sam i ja kuma.Ajmo Kija lagano pa u srž.

  • Može biti samo je*an

    10. februar 2018 | 16:20

    Po ko zna koji put se ponavlja "slučajnost "... Uveče u studiju Anabela kaže kako bi bilo lepo kad da bi Luna uradila - nešto, a sutradan sasvim "slučajno" baš to nešto Luna upravo radi.... E, Mirko, Mirko.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA