≫ 

Od sada ti zabranjujem da je braniš! Luna ucenila Slobu nakon što je čula šta je Kija pričala o njoj, pa rekla da su njih dve ZAVRŠILE! (VIDEO)

Nakon snimka Luna je donela odluku da sa Kristinom prekine svaku komunikaciju

  • 87

Ukućanima su prethodne noći puštali snimke na kojem pričaju nešto o drugim zadrugarima, ili rade nešto što nisu mogli svi da vide.

Tako je pušten i snimak razgovora između Kije Kockar i Lepog Miće, u kojem Kija njemu govori kako je Sloba ranije bio dečko za primer, dok Mića konstatuje da ne zna šta mu se onda sada dogodilo. Nakon toga, Kija mu odgovara da ona zna, i da se on zaljubio zato što je "dobio pi**e".

Ako ne smire tu bolesnicu ja ću otkriti istinu o svemu! Gagi Đogani van sebe zbog svađe Miljane i Lune, spreman je da preskoči ogradu!

Luna Đogani ovo je gledala bez daha, a kada je čula ovaj deo potpuno je pobesnela!

- Ja sam za stolom ustala i rekla da to neće potrajati, na tu temu sam već pričala sa njima. A to da je dobio khm, khm...pa se zbog toga zaljubio, to je moje mišljenje - potvrdila je Kija svoje reči iz snimka.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pa baš lepo mišljenje imaš o meni - promrljala je Luna.

- Sad ćeš da vidiš kakav ja ološ mogu da budem, sad ćeš da vidiš. Ne možeš da je braniš, sad ti zabranjujem da je braniš. Brani je, budi sa njom dobar i ti i ja smo završili! - ucenila je Luna Slobu.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon toga su i Kija i Luna i Sloba ustali i dali komentare, a Luna je rekla kako od tog trenutka prekida svaku komunikaciju sa Kristinom.

Potom je usledio razgovor između Lune i Slobe o Kiji i ovoj situaciji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZA NOVINARKU ISIDORU

    9. februar 2018 | 22:19

    Molim Vas , obavestite Milana i Mikija da su zaljubljeni u gospodju Kristinu. Oni to ne znaju, pa bi bilo lepo da im javite. Takodje im kazite da su njih dvojica smislila Kijin i Filipov sex. Izvinjavam se sto pisem gluposti, to nisu moje reci vec reci Kijine kume. Bilo bi lepo da se stavi tacka na tu pricu i da se javno kaze istina. Jos jednom se izvinjavam Vama, Milanu i Mikiju. Pozdrav.

  • omer

    9. februar 2018 | 22:09

    Pravda za Slobu! Ima histeričnu ženu i još histeričniju ljubavnicu!Dosadili ste i bogu i narodu.

  • LoL

    9. februar 2018 | 20:18

    Aha krecu kazne Slobo :),bice sada, ovo mozes ovo ne... Bas mi je zao sto dozvoljava da neko diktira kako treba da se ponasa. Malo su 'lončiće' pomesali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA