≫ 

Nakon neizvesne završnice odlučeno je koji takmičar napušta Zadrugu, a onda se desilo nešto neviđeno do sada (FOTO) (VIDEO)

U duelu su bili Žiža Stojanović i Bane Čolak

  • 39

U "Zadruzi" je održano novo izbacivanje. U duelu su bili Žiža Stojanović i Bane Čolak. Njih dvoje su odmerili snage u igri. Posle neizvesne završnice pobedio je Bane Čolak. Njemu su duplirani glasovi.

Kada su se svi glasovi sabrali, odlučeno je da Bane Čolak dobio 68 odsto glasova, a Žiža odsto. Glumica je stoga bila eliminisana iz rijalitija.

Printskrin: TV Pink

Žiža se pozdravila sa svima, a onda je stiglo novo pismo. Zadrugarima se opet obratio Veliki šef koji je saopštio da glumica ipak ostaje u rijalitiju, jer je izrazila ranije veliku želju da se zadrži na imanju u Šimanovcima.

Ovo se do sada nikada nije desilo, tako da je izbačeni takmičar ipak ostao. Žiža je plakala i nije verovala da ostaje.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taki

    12. februar 2018 | 00:44

    Znao sam da ce ovo da se desi, sta sad ovi sto su glasali su ispali budale jel? Sazaljevaju prevaranta koji se hvali kako ima veliki luksuzan stan i rolekse i sta vec sve ne a ovde kuka, place, moli i ponizava se da narod glasa za nju da ostane.. mene je sramota u mesto nje.

  • Viki

    12. februar 2018 | 06:19

    ZENA JE TOLIKO SAMOZIVA DA JE SRAMOTA GLEDATI.STALNO JE GLADNA NEVODI RACUNA O HIGIJENI A DRPA SAMO TAKO. VREDJA MLADE A ZAPLACE ZA TREN..CISTA SPRDNJA OD GLUMICE

  • Pika

    12. februar 2018 | 00:47

    Ovo vise nema smisla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA