≫ 

Jelena je slabija od Anđele, predala je igru! Mina se vratila u Zadrugu, pa htela da se "obračuna" sa Krunićevom zbog Đeksona! (VIDEO)

Mina je nakon povratka u Zadrugu obnovila svoju vezu sa Đeksonom, što je Jeleni jako zasmetalo

  • 9

Mina Vrbaški je nakon povratka u Zadrugu ponovo postala bliska sa Nemanjom Đerićem Đeksonom što je zasmetalo Jeleni Krunić koja je izjavila da ne želi da bude deo trougla. Pred zoru Mina je sa Macom Diskrecijom pričala o Đeksonu, ali i o Jeleni Krunić.

Razboli se, napravi neku glupost, pa da svi glasaju za Lunu! Poslušajte kako Miki savetuje Slobu za FINALE Zadruge (VIDEO)

- Nema sada šta. Jelena je slabija od Anđele. Ona je juče predala igru. Ja sam htela da se zaigram. Ona je rekla svoje. Neću da se svađam sa njom, a to mi nije ni cilj. Ranije su kružile priče da imam dečka napolju, to nije bila istina - rekla je Mina.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Jeste, to je kružilo - rekla je Maca.

- I ja sam dečka našla kad se prvo veče sa njom smuvao. Ja sam do tada svaki dan čekala, pisala, tražila, molila... - rekla je Mina.

- Dobro i on je mislio našla si dečka... Ne bi on ovde ni sa jednom devojkom bio - rekla je Maca misleći na Đeksona.

Pogledajte razgovor Mine i Mace o Đeksonu i Jeleni:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    12. februar 2018 | 21:01

    Ova mala devojcica kako je nazivate je velika starleta ,bice gora od Soraje i Stanije zajedno ,za njih se nije ni znalo kad su imale 17.god.a ova je vec uveliko u prodaji .

  • sm

    12. februar 2018 | 21:00

    Bila u Milano,kupila preskupu garderobu,dobila kaznu mescnog honora samo se onako podmuklo nasmejala... Rekla skoro sve. Trazila reklamu vecu od Jelene za sad je nema,da cifra vani bude veca... Samo 17 godina !

  • Sanja

    12. februar 2018 | 19:10

    Zar Minima majka nije kukala da Mina izadje jer je maloletna, Socijalni rad..bla bla...i sada mala, tupava devojcica igra iricu "vrati moju lutkicu"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA