≫ 

HAOS USRED BELA DANA! Viktorija nasrnula na Žižu, Mića se umešao, počelo guranje i štipanje, za dlaku se on potukao sa pevačicom! (VIDEO)

Dok je Viktorija besnela, Žiža se pravdala da su joj podmetnuli haljinu za koju ju je pevačica optužila da joj je ukrala

  • 7

Žiža Stojanović i Viktorija danas su se ozbiljno posvađale, a umalo da dođe i do fizičkog obračuna i to zbog toga što je Viktorija optužila Žižu da joj je ukrala haljinu.

Ona je žena mog dečka! Luna rekla drugaricama da joj smeta druženje sa Kijom, Andrijana počela da plače, jedva je smirili! (VIDEO)

Vktorija je počela da viče i da besni po kući, a Lepi Mića "upao" je između dve vatre kako bi sprečio incident.

- Nemoj da me treatralno sklanjaš, ukrala mi je haljinu, tri modrice si mi napravio, ne pravi fejk svađu! Hoćeš da joj priđem i vežem je za nogu sad?! Nemoj da praviš dramu, opalio si me, ja ako te opalim, završili smo i ne mešaj se u moje svađe. Što nisi pustio do kraja da vidiš sta hoću? Ovo je moja haljina koju tražim dugo, a šta ona ima, samo tri krpe. Krade sve što joj padne pod ruku - vikala je Viktorija na Miću.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja to nisam videla da je bilo tu, samo sam sela. Podmetnuli su mi. Sad će da ispadne da je sve njihovo, i da je sve kod mene. Mićo, jedini me ti braniš - tužna je bila Žiža.

- Žiža, nemoj govoriti da je ono što nije tvoje! To nije u redu, sve što je tvoje nema problema. Saberi se, ženo, rekla si da je to tvoje, pa si rekla da je tvoje unuke, pa si rekla da su ti podmetnuli. Nemoj, ženo, da kradeš više! - ljut je bio Mića.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Viktorija se ipak nije smirila i krenula je ka pabu kako bi se obračunala sa Žižom, ali ju je Mića napao i sprečio u tome.

- Narkomanko jedna, droljo narkomanska, m'rš tamo, kurvetino naromanska, da te nisam video više, droljo jedna, m'rš - urlao je Mića.

Pogledajte svađu Žiže, Viktorije i Miće:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    20. februar 2018 | 17:42

    Nikako mi nije jasno šta jedna osoba tj. Žiža od skoro 80 godina, traži ovde u Zadruzi, a još manje mi nije jasno kako njeni unuci to dozvoljavaju. Kakav je njen život bio pre, kada je pristala da uđe u Zadrugu. Stiče se utisak da nju nema ko da pazi vani, zato i moli produkciju da ostane. Za nju je pre neki gerontološki centar, a ne Zadruga.

  • BG

    20. februar 2018 | 18:28

    Baba je kleptoman od samog pocetka krade i laze.A u Micu gleda kao u boga jer je ocito zaljubljena u njega, a od pocetka joj je izgovorio najgore moguce psovke.Ziza napolje.

  • Pingvin gazda Gotama

    20. februar 2018 | 17:35

    Jedina dama u zadruzi i najbolja zena je Tanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA