≫ 

Završena 1. ZADRUGOVIZIJA: Prvo mesto zauzeli Sloba i Milan! (VIDEO)

Prva Zadrugovizija je završena!

  • 54
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Prva Zadrugovizija počela je uživo na televiziji Pink, a Slobodan Radanović i Milan Milošević odneli su ubedljivu pobedu!

Zadrugovizija: Sloba ubedljivo pobedio odlukom gledalaca i žirija! Luna vrištala od sreće zbog nagrade, a Kijin komentar je totalni HIT! (VIDEO)

Takmičila se 12 grupa, a na kraju su proglašena čak 4 pobednika. Prvog je proglasio stručni žiri, drugog gledaoci SMS glasovima, trećeg novinarski žiri, a četvrti je biran putem glasanja na Fejsbuk stranici televizije Pink. Formular za glasanje otvorite klikom OVDE!

Prva koja je nastupila jeste Viktorija koja je otpevala pesmu grupe Aska "Halo, halo", čiji je član Viktorija nekada bila i sa kojom je predstavljala Jugoslaviju na pesmi Evrovizije, 1982. godine.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, Viktorija je morala da peva ponovo, zbog tehničkih problema, ali u drugom pokušaju sve je zvučalo perfektno! Viktorijina pratnja u grupi bile su Marija Ana i Nadežda.

Pod rednim brojem dva nastupila je Andrijana Radonjić, sa pesmom Jelene Tomašević "Oro", a u pratnji Mikija Đuričića i Ane Korać.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

3. po redu bili su Bora Santana i Sanja Stanković, sa pesmom Milana Stankovića "Ovo je Balkan".

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Svi su se najviše obradovali Sanjinoj prekratkoj suknjici.

Četvrti po redu bili su Teodora i Janjuš, a Džehverovićeva je zapalila scenu u kratkoj crnoj haljinici dok je izvodila pesmu Helene Paparizou "My Number One".

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Mico, alal ti majka što te rodila! Ti si dokaz da se može igrati i pevati. Riba si do bola, pretalentovana si, nastup ti je eksplozija, vulkan!- rekla joj je Zorica Brunclik.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Peti po redu su Milica Dugalić, zajedno sa Minom Vrbaški i Markom Miljkovićem.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Milica je izvela pesmu "Hajde da ludujemo", koju je Tajči 1990. pevala na Evroviziji.

Šestu grupu po redu činili su Zorana Stefanov, Luna i Anđelo, a Zorana je pevala Severininu pesmu "Štikla"!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kada je na red došlo komentarisanje stručnog žirija, Zorica Marković odbila je da komentariše, i to zbog Lune koju javno ne podržava od kada je izašla iz Zadruge.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ognjen Amidžić ostao je zbunjen nakon komentara Zorice Marković, koja je na njegovo pitanje zašto ne želi da komentariše rekla da je "bolje tako".

Sedma je nastupila Sara Reljić sa čuvenim hitom sa Evrovizije, pevačice Loreen, a pod nazivom "Euphoria".

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Filip se u cilju koreografije skinuo, Sara je doslovce razvalila kako je otpevala ovu pesmu, a sa njima u ekipi bila je i Dragica.

Osma grupa bile su Miljana i Matora, a Kulićeva je pevala "Brazil" od Bebi Dol!

Trudna Miljana "junački" je iznela ovu pesmu, a pokazala je...pa skoro sve.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte njihov nastup:

Pod rednim brojem 9 nastupile su Kija Kockar i Tanja Jovićević koja je otpevala "Waterloo", čuveni hit grupe "Abba".

Printskrin: TV Pink

Tanja je dobila silne komplimente žirija za izvođenje pesme, a Kija je svojim izgledom fascinirala sve! Osim toga, dobila je i savete da bi trebalo da se oproba na sceni, jer joj odlično ide.

Printskrin: TV Pink

Kako su obe izgledale tokom nastupa pogledajte:

Sledeći je nastupio Sloba zajedno sa Milanom Miloševićem, a u Radanovićevom izvođenju pesme "Molitva" najviše je uživala Luna Đogani koja mu je slala srce.

Printskrin: TV Pink
Printskrin: TV Pink

- Slobo, blago majci koja te rodila - rekla mu je Zorica Brunclik, a Kija je umalo zaplakala dok je slušala svog muža.

Printskrin: TV Pink

Slobin emotivni nastup oduševio je sve!

Kao 11. takmičar "Zadrugovizije" nastupio je Nemanja Đerić Đekson, pesmom "Gori vatra" muzičke zvezde Zdravka Čolića, a otpevao ju je u svom stilu.

Printskrin: TV Pink

Nakon što je Ognjen nahvalio Đeksona rekavši kako je on pravo iznenađenje večeras, što zbog glasa, što zbog stasa, Bebi Dol mu je rekla da je zvučao arhaično i da su mu "falile gusle", a Đekson je napominjao kako je trebalo da peva "Brazil", ali je prepustio Miljani.

- Ti si jedan beogradski šmeker - poručila mu je Zorica Marković.

Na samom kraju "Zadrugovizije" spektakl je napravio niko drugi nego Lepi Mića, i to pesmom Željka Joksimovića "Lane moje" koju je izveo sa Gordanom Džehverović i Banetom Čolakom.

Printskrin: TV Pink

Mića je na svoj način otpevao ovaj veliki hit, zbog čega je žiri imao reči hvale za njega, kao i za Baneta, a posebnu pažnju izazvala je Žiža koja je u jednom momentu pokazala grudi, što su mnogi smatrali neprimerenim.

- Šta je to problem? Ona ništa nije ukrala! - stao je Mića u Žižinu odbranu, kao i Zorica Brunclik koja je rekla da je ovo bio jedini "pravi performans".

Nakon glasanja novinarskog žirija, pobedile su Miljana i Matora koje su bile oduševljene prvim mestom, a drugoplasirana je Teodora Džehverović. Pobednice su od Velikog šefa dobile veliki slatki poklon u kojem je bilo ono što im je, prema njegovoj proceni, najpotrebnije.

Printskrin: TV Pink

Tanja i Kija pobednice su na Fejsbuku, a stručni žiri doneo je odluku da pobedi Slobodan Radanović!

Printskrin: TV Pink

- Mnogo sam ponosna na svog dečka On je za mene najtalentovanija osoba koju sam upoznala. Preponosna sa na njega, volim ga najviše - rekla je Luna.

Printskrin: TV Pink

Najvažnija odluka ostavljena je za kraj, a to su glasovi publike. Putem SMS-a odlučeno je da pobednik "Zadrugovizije" sa 40,9 odsto glasova bude Sloba Radanović koji je nastupio sa Milanom Miloševićem!

Printskrin: TV Pink

4. mesto zauzela je Teodora, 3. mesto Tanja i Kristina, visoko 2. mesto zauzela je Andrijana, a Sloba i Milan su za svoje prvo mesto dobili bundu i 10.000 dinara od Velikog šefa!

BONUS VIDEO: Pogledajte ko je sve do sada izbačen iz Zadruge:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleks

    21. februar 2018 | 04:39

    Mnogo ce vode da protece Dunavom dok ovaj stigne Mariju Sarifovic....Hocu reci, vrhunski pevac svakako nije, osrednji jeste. A toliko su ga Luna i Kija i svi njegovi hvalili...Iskreno, nema sta...

  • Miss

    21. februar 2018 | 14:21

    Teodora koja je imala isti broj bodova kao Slobodan, se ni ne spominje kao pobednik, to je strasno! A ovaj Slobodan koji peva narodne pesme od dve Zorice koje su iz te branse dobija najnize ocene 8,9 i dobio je 12 od navodno druga! A Teodora razvalila i pesmu i kompletan scenski nastup! Tanja apsolutno pobedila glasovima publike na Fb, a oni njega proglasavaju pobednikom publike sa SMS, to je presmesno. Sto ne objave koliko je broj glasova Tanja dobila putem Fb, a koliko je on dobio glasova putem SMS! PA jos zenska bunda za pobednika koji je muskarac. Toliko providno da nemam reci. Tanja i Teodora su apsolutni pobednici ovog cirkusa. Nema potrebe da ga ovoliko guraju on je samo prosecan pevac, da vredi danas bi nastupao u klubovima u zemlji i inostranstvu, a ne bi ovde sedeo i takmicio se u #pevanju# sa Miljanom, Milicom i Lepim Micom.

  • Boza

    21. februar 2018 | 01:17

    Bravo za novinara koji rece ''Miki jednako harizma'' !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA