≫ 

NAJEMOTIVNIJE IZBACIVANJE: Evo koji učesnik Zadruge je imao samo 4 odsto glasova i koga su svi ispratili uz pesmu i aplauz! (VIDEO)

Njih četvoro bilo je nominovano, a posle igre i dupliranja glasova jedan od njih dobio je 4 odsto glasova gledalaca i posle šest meseci napustio Zadrugu

  • 4

Nominovani takmičari ove nedelje bili su Dragica, Žiža, Janjuš i Bane, a jedno od njih od večeras više nije učesnik Zadruge!

TEŽAK UDARAC! Janjuševa žena odbila da dođe da podrži muža, a ono što mu je poručila tiče se Ane Korać i užasno će ga ZABOLETI! (VIDEO)

Dragica i Bane bili su direktno nominovani, Janjuša su izglasali zadrugari, dok je Žiža izglasana od strane gledalaca.

Nominovani zadrugari takmičili su se ko će pojesti najviše limuna, a Dragica je odnela ubedljivu pobedu te su njoj duplirani glasovi.

Printskrin: TV Pink

Janjuš je dobio najviše glasova publike (48 odsto), a odmah za njim siguran u Zadruzi ostao je Bane sa 30 odsto glasova.

Printskrin: TV Pink

Dragica je (posle dupliranja) osvojila 18 odsto glasova, dok je Žiža imala najmanje (4 odsto) i napustila je Zadrugu.

Printskrin: TV Pink

- Žikulice, ideš ti svojoj kući. Budi dobra. Opusti se. Ovo je sve jedna igra, nemoj da primaš to k srcu i da budeš tužna, ideš kod svog Uroša - govorili su joj zadrugari, a Žiži nije bilo najjasnije kako ona ima najmanje glasova.

- Sneg je opet Žižana, a mnogo dana nas deli, sneg je opet Žižana, k'o onda kad smo se sreli - ispratili su je zadrugari pevajući, a ovo je sigurno bio jedan od najemotivnijih rastanaka.

Printskrin: TV Pink

- Biće mi verovatno malo tužno, ali dosta je bilo. Stvarno dosta - rekla je Žiža po izlasku iz Zadruge.

Pogledajte kako je Žiža zbunila voditeljku Zadruge:

Printskrin: TV Pink

Anketa: Pitali smo ljude šta misle o rijalitijima, Luni, Slobi i Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    26. februar 2018 | 06:03

    Auu steta sto nece vise da nam pokazuje ono bujno poprsje.A Dragicica sta je ona glumatala ceo dan i blejala da hoce kuci, a polapsa prva limun kako bi uduplala glasove.Da li je ovo realno? Zar stvarno pistoje takvi ljudi ili ja nisam u vinklu?

  • Licno

    26. februar 2018 | 08:37

    Dobro je da je ziva napustila kucu. Za sve je kriva Produkcija i u kuci ostali. Niko je nije postovao sa obzirom na njene godine. Bruka za sve unutra. Zelim ti jos zdravlja Ziza!.

  • Neyla

    26. februar 2018 | 16:31

    Žiža je bila favorit prva dva mjeseca, a onda je Mića diktator učinio sve da ponizi Žižu i istjera ju iz rijalitija. On je počeo da "brine" o Žiži tek onda kada ga je narod i produkcija optužili za onolike bljuvotine i onakvo agresivno ponašanje koje je pokazao prema jednoj starici, ne zato što ga grize savjest, već zato da on ostane što duže u rijalitiju. Šteta pa narod samo površno gleda na stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA