≫ 

Prokletstvo zbog prevare: Ono što je Kijin otac uradio svojoj ženi, sada je Sloba uradio Kristini!

Kiju Kockar je još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović javno prevario sa Lunom Đogani, a njihovi odnosi u Zadruzi svakodnevna su tema

  • 25

Kristina Kija Kockar u rijaliti Zadruga ušla je 18. novembra kao zakonita supruga Slobodana Radanovića, nakon što ju je pevač javno prevario sa Lunom Đogani. Od tada interesovanje za ovaj ljubavni trougao ne prestaje, a više nije ni tajna sve što se tiče Kijinog privatnog života.

Naime, Kija je vanbračno dete (kao i Slobodan), a mišljenja o njenom ulasku u Zadrugu su podeljena. Dok jedni misle kako je izuzetno hrabra žena jer stoički podnosi sve, drugi smatraju da joj ovakvo "brukanje" uopšte nije bilo potrebno. Međutim, jedno je sigurno, a to je da su Kristina, Slobodan i Luna mesecima unazad pod budnim okom gledalaca, kao i svih ostalih.

Krivo mi je što mi je brak srušen zbog nečeg što neće opstati! Kija sasula sve u lice Luni i Slobi, pa objasnila zbog čega će njih dvoje raskinuti! (VIDEO)

Foto: Marko Jovanović

Kijina majka Nada Zeljković od početka svom snagom podržava svoju ćerku, a ono o čemu se ne priča često jeste da je Kristinu upravo dobila iz veze sa oženjenim muškarcem.

Spekulisalo se kako se ne zna ko je Kijin otac, kao i da je nikada nije prihvatio ni priznao, a tome u prilog svedoče i činjenice da je svojevremeno zatražio DNK analize kako bi utvrdio očinstvo. Međutim, kasnije se ispostavilo da je imao suprugu u trenutku kada mu je Kristinina mama rodila ćerku. Kristinu je na kraju priznao, a njen boravak u rijalitiju Zadruga ga ne zanima.

- Uopšte me ne interesuje njeno učešće u rijalitiju. Verujte mi da to ne gledam, ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram oko toga da li će boraviti u toj kući ili ne, na to nisam mogao da utičem - rekao je Kijin otac za "Pulsonline".

Printskrin: TV Pink

S druge strane, Kijina majka ne krije da strahuje od toga da se zbog njene greške iz mladosti sada sve vraća njenoj ćerki.

- Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovekom. Bila sam mlada i zaljubila sam se u momka koji je već imao ženu. Nisam mogla da kontrolišem emocije i stupila sam u vezu s njim. Ubrzo sam ostala trudna. Moja majka me nije podržavala, nije bila za to da na taj način osnujem porodicu, ali, uprkos svim osudama, rešila sam da rodim Kiju - izjavila je ranije Nada.

Printskrin: TV Pink

- Kada se ovo dogodilo Kiji, pomislila sam: "Bože, da li mi se sad to vraća preko rođenog deteta?". Ona sad gleda kako je muž vara i pati. Jako mi je bilo teško zbog nje. Supruga Kijinog oca je dobra žena, u odličnim je odnosima sa Kijom, viđaju se i nas dve komuniciramo, ali, opet, u meni je opravdan strah da mi dete ne ispašta zbog nečeg mog iz prošlosti. Ja nikada nisam rasturila taj brak, on i dalje živi sa ženom - otkrila je Kijina majka za portal "Republika".

Printskrin: TV Pink

Kristinin otac i majka i dalje žive u Zrenjaninu, a njen tata i dalje je pod istim krovom sa ženom koju je prevario sa Kijinom mamom. Kija oca gotovo da nikada i ne spominje, a sa maćehom je u dobrim odnosima. Njeni roditelji nikada nisu živeli zajedno, a svi se pitaju da li je teret koji već četiri meseca nosi na leđima zbog Slobine prevare loša karma od koje nije mogla da pobegne.

Foto: Marko Jovanović

Kijin intervju za Telegraf pred ulazak u Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    2. mart 2018 | 21:09

    A sta je Kija tu kriva? Napred sreco pobedi i sudbinu a narocito ono dvoje smaraca i preljubnika

  • Safa

    2. mart 2018 | 21:34

    Jos vise mi je draga,jer to nije Kijina krivica i jedina treba da ispasta Luna jer je svesno isla da otme muza Kiji.

  • Ccc

    2. mart 2018 | 21:30

    Vratiće se i Slobi i Luni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA