≫ 

Bolesnice, ti si sramota za ženski rod! Kija i Goca se žestoko posvađale, Kristina isprozivala Teodorinog brata zbog veze sa maloletnicom! (VIDEO)

Goca i Kija su se svađale skoro sat vremena, i vređale su se bez prestanka

  • 41
Gordana Džehverović, Teodora Džehverović, Kija Kockar Printskrin: TV Pink

Sinoć su se nikad žešće zakačile Goca i Kija i prštalo je na sve strane, a Gordana je u ovoj raspravi optužila Kristinu da je kriva za to što ju je Sloba prevario.

OVO KRIJU! Njih dvoje su mesecima pre Zadruge bili u šemi (FOTO)

Žene nisu birale kako će izvređati jedna drugu, a Goca je tukla iz svih oružja.

- Ja nju razumem, da je ponižena i povređena. Ali ne mogu više da je slušam, šta si ti, mala prevarena žena od metar i po, koji su tvoji kvaliteti. Šta zamišljaš bre? Kako se ne pitaš zašto te je muž varao, mora da je problem bio u tebi. Ti si to zaslužila - sipala je Gordana a Kija nije mogla da veruje svojim ušima

Goca protiv Kije, prvi deo:

- Nisam zaslužila, da, on se jeste švalerisao, ali ja to nisam zaslužila - ponavljala je Kristina, a Teodorina majka je nastavila:

Printskrin: TV Pink

- Ti si kriva što je taj brak propao!

- Ja kriva, ti si bolesnica, sramota za ženski rod... Svoju ćerku vaspitaj sutra da sebe krivi što je muž vara. Bože sačuvaj! - vikala je Kija i dodala:

Printskrin: TV Pink

- Jesi li pitala sina, je l' on normalan što je sa maloletnicom, jesi se to pitala?

- Što da se pitam? - odgovorila je Goca.

Printskrin: TV Pink

- Pa, to nije normalno, bre - konstatovala je Kija.

- Zašto nije normalno? Moj otac je bio 15 godina stariji od majke. Pa je l' ti vidiš kakava si seljančura - nije se zaustavljala Goca.

Ovo je Teodorin brat koji je u vezi sa znatno mlađom devojkom:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    4. mart 2018 | 11:05

    Gordana je dno dna.Toliko pakosti,zavisti,ljubomore izbija iz nje i cerke joj da to nije normalno.Smesni su oni koji sebi daju za pravo da komentarisu tudji brak kao da su sa njima provodili od 0-24 svaki dan.jos smesnije kad ti isti donesu sud ko je kriv a najsmesnije kad to izjavi zena u braku cija cerka davi momka sto je pogledao drugu devojku,ostalo da ne nabrajam.Zavist,umisljenost i ljubomora su cudo plus pohlepa za nagradom.Kija- kraljica!

  • Tz

    4. mart 2018 | 11:00

    Sada je bar jasno zasto Kija treba da pobijedi. Ocitala je lekciju ovoj alapaci Goci i njenoj praznoglavoj kcerki, a i Andjelu. PS: Kad sam bio dijete nas su plasili ovakvim zenanama kao sto je Goca.

  • Jeca

    4. mart 2018 | 11:00

    Kristina je za sve njih dve oktave iznad po svemu. Iako u gadne svadje, milina je gledati je kako ih sve pokosi. Ova Goca se pogubila u vremenu i prostoru, žena ne zna šta priča, a ćerka i maneken bolje da ćute, lepši su i pametniji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA