≫ 

Sloba celu noć bio van sebe zbog informacije koju je dao tokom svađe sa Miljanom! (VIDEO)

Sloba se na žurki ukućanima pridružio tek u sitne sate, pošto je bio vidno zabrinut zbog onoga što je izgovorio

  • 23

Sloba Radanović i Miljana Kulić prethodne noći pre ponoći imali su najžeći okršaj do sada, koji je jedan od najvećih i kada su svi učesnici u pitanju od početka Zadruge.

OŠIŠAĆU TE NA ĆELAVO! Sloba se zaleteo na Miljanu, umalo se potukli, uletelo obezbeđenje! (FOTO) (VIDEO)

Tokom svađe izgovoreno je brdo uvreda i pretnji, a sve je otišlo toliko daleko da je Sloba zapretio Miljani da će je "ošišati na ćelavo"!

Miljana je u jednom trenutku zapretila Slobi njenim tatom, nakon čega je Radanović izgovorio nešto zbog čega je satima kasnije bio van sebe.

Radi se o adresi na kojoj žive njegovi roditelji u Zrenjaninu, a kada je shvatio da je možda stvorio problem osamio se i razmišljao šta je napravio i da li je stvorio problem svojima.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ispao sam debil! Kako sam glup... Kažem svoju adresu, kakav sam ja debil. Da sam napolju, boleo bi me ku*ac. Hteo sam samo da se iskuliram i da se vratim - rekao je Sloba kada ga je Luna pitala zašto je snužden.

ZAVRŠIO SAM SA RIJALITIJEM, IDEM KUĆI! Miki pobesneo posle svađe sa Miljanom, polomio staklo, raskrvario ruku, zadrugari vrištali! (FOTO) (VIDEO)

Luna mu je u nekoliko navrata prišla pokušavajući da ga smiri, ali se Sloba ukućanima na žurki povodom Sarinog rođendana pridružio tek u sitne sate.

Sloba snužden u spavaćoj sobi:

Luna ostavlja Slobu u sobi i vraća se na žurku:

Fenomen Miljane Kulić ili zašto Srbija voli da ne voli ovu učesnicu rijalitija:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    5. mart 2018 | 10:27

    Sad ce Draginja zavrsiti u bolnici..A Razija doziveti stres.Haahaha

  • Dača

    5. mart 2018 | 09:31

    Slobo jel te blam ili strah?

  • Pajo

    5. mart 2018 | 10:39

    Svakodnevno je poceo ulaziti u sukobe sa zenama neverovatno.Ne moze da vidi i ukapira zasto i zbog koga ulazi u te situacije Podsvesno zna da mora neku da napici zenu, ali do svesti mu ne dopire koju.Samo zna da je zensko.Ubice ga ova djogajka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA