≫ 

Gagi progovorio o Luninim izjavama u Zadruzi, evo za šta sve kaže da nije istina

- To je mali zatvoren prostor, gde ti ne obraćaš pažnju ni šta pričaš, počneš da lupetaš stvari, to je moj odgovor zašto je ona takva - rekao je Gagi

  • 10
Gagi i Luna Đogani Foto: A.Nalbantjan, Marko Jovanović

Luna Đogani je u razgovoru sa svojim dečkom Slobom Radanovićem pričala o svom ocu Gagiju Đoganiju, o čijem životu je otkrila detalje koji su šokirali javnost.

Jedan od njih je i taj da je Gagi zbog siromaštva bio prinuđem da krade. Tim povodom pozvali smo Gagija, kako bismo iz prve ruke saznali kako su izgledali ti dani, ali nas je iznenadio kada je rekao da to što je Luna ispričala nije istina.

Gagi je krao, živeo je na ulici: Luna kroz šapat ispričala Slobi nepoznate detalje o svom ocu! (VIDEO)

Kada moji roditelji to slušaju i gledaju, stvarno je neprijatno... Luna javno o seksu sa Slobom u Zadruzi (VIDEO)

- Znam ja šta je ona rekla, naravno da tu ima neistine. Zaljubljena je, voli Slobu... Pa, nema nas 12, nego 9. Potičem iz siromašne porodice, bilo nas je dosta, ne dvanaestoto nego devetoro. Živeo sam u jednoj zdravoj porodici, nisam bio kriminalac, lopov, niti sam krao! Nisam bio u policiji. Bio sam nestašan malo u školi, ne vidim ko nije bio nestašan, imao sam neke male probleme, pubertet... Ali, moj život se svodio na fudbal koji sam trenirao od 15. godine. Moj idol je bio Đole... On je u to vreme išao na takmičenja, bio je prvak Evrope, bavio se igranjem. On je meni bio uzor. Bavio sam se fudbalom, kakvim kriminalom?! - kaže Gagi.

Foto: A. Nalbantjan

Luna je tokom priče o ocu u Zadruzi rekla i da je Gagi od tri stana i tri automobila spao na to da živi kao podstanar i da se vozi gradskim prevozom.

- Ona je samo ispričala moju životnu priču, sa nekim osmehom, ne sa nekim žaljenjem... Ali, krivo joj je što je moja karijera posle razvoda išla nadole. Nisam se snašao posle razvoda, a Anabela je i dalje radila i žao joj je što moj posao više nije išao istim tempom, ali ona ne shvata da naš posao ima rok trajanja. Eto, Lepa Brena, pa ima rok trajanja. Ne mogu da kažem da ona preuveličava stvari, ali ne znam odakle joj to da kaže da nas ima dvanaestoro u porodici kad nas ima devetoro - objašnjava Gagi za Telegraf.

Sloba šokiran gledao emisiju u kojoj Luna nije znala da navede omiljenog pisca, pa je pitao: "Da li ti čitaš knjige, ne?" (VIDEO)

- Tu je Sloba, pa mora malo da "posoli" stvari, ali sa policijom nikada nijedan problem nisam imao zato što je Đole ceo život nas muškarce gurao u sport. Kakva droga, kakav lopovluk?! Nema to veze ni sa čim. Ja sam joj davao neke primere, zato što je ona sve u životu imala. Anabela i ja smo našoj deci pužili ono što mi nismo imali, pa sam ja sa njom (Lunom, prim. aut.) pričao i davao joj neke primere, kroz šta sam ja prošao... I onda se ona seti neke smešne situacije i umire od smeha. Koliko sam ja video ona se ponosi sa mnom, ona ne osuđuje to.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

S obzirom na stvari koje, kako kaže, nisu istinite, Gagija smo pitali šta je ono što ćerki najviše zamera.

- Ona je rekla da mi nikad neće oprostiti što sam tukao njenu mamu. To nije tako. Kada bude izašla ja ću da je pitam zašto je to rekla kad to nije istina, da ne bude da demantujem svoje dete. Ona je možda mislila na dreku, viku... Ne znam u kom braku nema dreke i vike, svađe... Ima nekih momenata kada nešto kaže što nema veze sa vezom, ne znam zašto to radi... Kad je vidim, pitaću je. Ne mislim da to radi iz neke loše namere, ali to su netačne informacije. Istina je da je trebalo da nas bude dvanaest, ali devetoro je rođeno živih. Ona je malo celu priču "posolila"... - kaže Gagi prilično potresen zbog cele priče.

Međutim, kako za kraj kaže, kao opravdanje izdvaja to da je u pitanju zatvoren prostor u kojem ne obraćaš pažnju šta pričaš.

-  Pa dobro, i ja sam bio u rijalitiju... Šta sam ja radio, jurio Sašku sekirom... To je mali, zatvoren prostor, gde ti ne obraćaš pažnju ni šta pričaš. Počneš da lupetaš stvari... To je moj odgovor zašto je ona takva. Izgubila je kompas i realnost u glavi. Zameram joj, ali je ne osuđujem, jer je to zatvoren prostor gde ona više ne zna šta radi. Ne ona, nego svi oni unutra, ne znaju šta rade. Ja svoje dete u nekim situacijama ne mogu da prepoznam - završio je Gagi za Telegraf.

(d.bukovcic@telegraf.rs)

Nataša Bekvalac napustila je bolnicu u kojoj je na svet donela drugu ćerkicu, Katju! (VIDEO)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amrica

    5. mart 2018 | 19:11

    Ovaj Gagi je kao i nešto pokušavao uraditi sa djecom. Ali očito mama ovoj djeojci isprala mozak, pa Gagi ispade negativac na kvadrat. Dvije disfunkcionalne osobe Anabela i Luna. Jedna sama od sebe, druga pod uticajem prve.

  • B

    5. mart 2018 | 17:33

    Ma vidi se iz aviona da je Anabela Luni punila glavu losim stvarima o Gagiju, bile one istinite ili ne.

  • Nira

    5. mart 2018 | 18:01

    Ajd kad izmišljaju laži jedni o drugima i blete se između sebe mislim na zadrugare ali da rođeno djete blati svoga oca to je dno dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA