≫ 

ZAR NEMA NI MALO SRAMA: Kija u suzama napustila Belu kuću, a ove stvari je zamerila Slobi (FOTO) (VIDEO)

- Nije morao da ostane sa mnom... - rekla je uplakana Kija

Kija Kockar izgubila je živce nakon suđenja u "Zadruzi". Kristini je izuzetno zasmetalo ponašanje pojedinih zadrugara, pa je u suzama napustila Belu kuću i zaputila se u sobu za izolaciju.

Sa njom su krenuli Ana Korać i Miki.

- Šta imaš ti da se nerviraš šta kažu Lepi Mića, Saška i mama Džehva? Da li si normalna? Tebe može da povredi šta ima da kaže Sloba, nego šta mi pričamo. Oni su plaćenici. Smiri se, idi u pi*ku materinu - tešio ju je Miki.

- Zato što si sve znaju bolje od mene. Ja sam uvek najgora  - rekla je Kija.

- Smiri se, oni koriste to - rekao joj je Miki.

Printskrin: TV Pink

- Odmah me napadaju, stavljaju mi reči u usta - besna je bila Kija.

- To je rijaliti, šta se*eš - rekao je jasno Miki.

- Nervira me što ova Džehva stalno potencira da sam ja kriva, a on (Sloba) ćuti. Mene on (Sloba) nervira što ćuti. On je uprskao sve - ljuta je bila Kija.

- Kija, on voli drugu ženu - rekao je Miki.

- Njemu to odgovara da mene drugi ljudi napadaju. Što nije ustao i rekao: "Ona nije kriva"... Nije morao da ostane sa mnom... - rekla je ljutito Kija.

Printskrin: TV Pink

-Voleo te je - rekao je Miki

-Vidim kako me je voleo - rekla je Kija.

- Krivo je dečku što se sve ovako desilo... - branio je Miki Slobu.

- Zar nema ni malo srama - bila je Kija besna na Slobu.

VIDEO: Kada zadrugari izgube živce:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laea

    9. mart 2018 | 22:59

    Sloba nema nimalo postovanja prema Kristini i njihovom braku! To sto joj da parce hleba ne pokazuje se postovanje jer oni svi medjusobno dele! Dok drugi pljuju njihov brak u kom su njih dvoje on cuti i samim ti odobrava to i misli da mu to ide u prilog da bi se okrivila ona i da bi to bio razlog njehove prevare! Bas jadno od njega a, sve to slusa mu ljubavnica i odobrava i ne pomislja da to mozda i nju ceka!

  • Pravda

    9. mart 2018 | 23:02

    Svojim ulaskom Kija je u potpunosti razobličila Slobodana u svakom smislu te reči!!! Za one koji se pitaju zašto je ulazila- ja kažem SVAKA JOJ ČAST!!! Jeste bolno, sigurna sam da samo ona zna koliko!!! Ali je barem shvatila kakvog je to nečoveka volela...i načinila ga idealnim u svom mikrosvetu. Stoički podnosi ona sve ovo....Želim joj da do kraja ostane tako srčana i jaka u odbrani svog dostojanstva!!!

  • Dušan

    10. mart 2018 | 00:29

    Kija je jaka,pametna i kulturna žena.Ne može više da se izbori sa ovim lošim ljudima.Napadaju je kao hijene.Ne razumem,zašto?Ništa im nije uradila.KAKVI SU TO LJUDI?KAKO MOGU BLATITI I LAGATI A NIŠTA O NJOJ NE ZNAJU.MOJ MOZAK TO NE MOŽE DA SHVATI.UČINJENA JOJ JE NEPRAVDA,A ONI JE NAPADAJU KAO DA JE ONA NEKOM BRAK RAZORILA.UŽAS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA