Kao grom iz vedra neba! Sara i Vojke raskinuli, pevačica prenela svoje stvari daleko od Vojketa! (VIDEO)

Sara i Vojke delovali su kao idealan par, ali izgleda da su se stvari od ovog jutra promenile

  • 9

Sara Reljić i Vojke Đans važili su za jedan od najskladnijih parova u Zadruzi, međutim, kako stvari stoje, stavili su tačku na višemesečnu vezu.

Njih dvoje zvanično su raskinuli juče, a Sara je to priznala u emisiji. Vojke se za sada nije izjašnjavao, ali tome u prilog ide činjenica da su sinoć spavali odvojeno. Posle noći koju je prespavala u pabu, Sara je prenela svoju posteljinu u izolaciju kod Mine, koja je zajedno sa Đeksonom ove nedelje izabrana za potrčka.

Ukućani za izbacivanje iz Zadruge nominovali Macu, ona krenula ka kapiji, a onda ih je sačekao žestok udarac Velikog šefa! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

- Da stavim ovo kod mene u izolaciju, pa da kasnije spavaš u izolaciji, kad budeš smela - rekla je Mina Sari, a onda joj pomogla da prenese stvari.

Inače, Sara je sinoć, kada su zadrugari dobili zadatak od Velikog šefa da glasaju koga bi voleli da izbace iz rijalitija, u suzama glasala da Vojke bude izbačen iz Zadruge.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako Sara iznosi stvari:

O Vojketovoj šokantnoj tajni i bivšoj devojci koju je trudnu ostavio pred ulazak u Zadrugu pročitajte OVDE.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branka

    13. mart 2018 | 14:07

    Njih dvoje, da se Anabela pita, napravili bi dramu, izvređali jedno drugo, cičali, vrištali, skršili dve ruke i jednu nogu, tri stakla na vratima i glavom udarali u kapiju sve tražeći da se čuju sa mamom, da im donesu kuče zvano Ćera i tako..... Onda Lepi Mića ustane i kaže kako je Sara zmija a Lunči se samo zaljubila.

  • Masa

    13. mart 2018 | 13:35

    Do veceras ce sve biti OK zato se ovaj mali i ne potresa.Pasce veceras "rani radovi" u zajednickom krevetu.

  • Safa

    13. mart 2018 | 15:55

    Koliko godina ima Sara,a koliko Lunci,ponasanje jedne i druge 100% se razlikuje.Jedna urla,lupa i histerise,a druga kulturna i odmerena u svemu.Pa i mame im se razlikuju i ne kaze se dzaba"gledaj majku-biraj kcerku".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA