Zbog ove pesme su se posvađali: Kija naručila numeru, Luna se prvo smejala, a kada je videla da Sloba peva refren, poludela je i napala ga! (VIDEO)

Luna nije mogla da sakrije ljubomoru dok je slušala pesmu koju je Kija naručila

  • 56

Zbog jedne pesme je noćas počela opšta ludnica, i žestoka svađa između Slobe i Luna, posle koje su njih dvoje umalo raskinuli.

Pet godina voljena, a sada ostavljena! Kija pevala na sav glas svoju himnu, besni Sloba joj pokazao srednji prst! (VIDEO)

Kija je naručila pesmu "A to nije to" Jašara Ahmedovskog, i Luna se prvo smejala i aplaudirala, ali nije mogla da sakrije koliko joj je krivo kada je Sloba zajedno sa ostalima zapevao: "Rastavljeni, rastavljeni, ali večno zaljubljeni, imaš nekog čuo sam za to, i ja imam neku, a to, ato nije to...".

Luna se ubrzo naljutila i malo kasnije se žestoko posvađala sa Slobom i poslala ga je u pi**u materinu:

Kija naručila Jašarev hit (premotajte na 8:26):

Video: Najveći nervni slomovi u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    14. mart 2018 | 14:22

    Nemogu da vjerujem kako neko mlad može da ima ovako negativnu energiju. Koda je na sahranu došla. Njoj je bilo krivo što im je jučer bila 6 mjeseci godišnjica i očekivala je poklone sa strane produkcije i fanova kao što su Teodora i Anđelo dobili. Slobo je rekao da je cijeli dan bila negativna. A isto jad je ugledala kakvu je žurku Mikiju produkcija i fanovi spremili pao joj mrak na oči. Nije ni pomoglo kad je vidjela Kiju kako pjeva sa ostalim zadrugarima koje smatra svojim prijateljima. Puna je ljubomore! Draga Luna, upitaj se kako je bilo Kiji dok si ti se ljubila sa njim mužem.

  • Ljubica

    14. mart 2018 | 14:49

    Želim Kiji neki lep posao na TV da bi mogli da je gledamo. Nek puknu dušmani.

  • Suza

    14. mart 2018 | 13:09

    Nije njoj problem pesma. Jedina stvar koju zna da radi, pored spavanja i seksa, je da se svadja. Zna da nikako drugačije ne može da skrene kameru na sebe. Totalno nezanimljiva osoba, ni malo pozitivne energije, histerična, bahata...Ko bude sa njom u braku " ni pakao mu neće teško pasti". Slobodanovom roditeljima čestitam na izboru, dobili su šta su zaslužili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA