≫ 

Sara prvi put o ocu, otkrila da su se posvađali na krv i nož, a onda je Luna spomenula Gagija: On je bez moje mame, bez nas, bez ičega!

- I onda ti se život vrati na početak samo zato što te ponese slava, novac, to ti je kad je čovek proklet i kad hoće još - pričala je Luna o Gagiju

  • 8

Luna Đogani i Sara Reljić su razgovarale o svojim roditeljima i problemima koje imaju u porodici te je Sara tako priznala da je zbog učešća u Zadruzi u lošim odnosima sa ocem, nakon čega je i Luna otkrila neke detalje vezane za svog oca Gagija.

Sara plače, a ti?... Vojketa pitali kako preživljava raskid, posle njegovog odgovora od samo TRI reči niko nije progovorio!

- Kad bi ti videla moje roditelje koliko ih ništa ne zanima, pogotovo mog tatu... Koliko sam ja isključena, on je isključeniji 25 puta. Nije bio ni za "Pinkove zvezde", ni za moje pesme, još kad je čuo za rijaliti, pa mi smo se na krv i nož posvađali. Nismo se pomirili ni kad sam ušla - bila je iskrena Sara.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa isto kao moji, da nema nas ne bi se nikad ni čuli. I po novinama se sve znalo. Moj tata je specifičan, on dobija sve što želi. On je bio za primer, vredno je radio da bi sve stekao. On je bio na ulici, baš su bili siromašni. On je bukvalno od malena sanjao da jednog dana ima plesnu školu, da ima decu i da živi u velikom stanu i uspeo je u tome. I onda ti se život vrati na početak samo zato što te ponese slava, novac, to ti je kad je čovek proklet i kad hoće još. Nije zahvalan na tome što ima i eto. Bez moje mame, bez nas, bez ičega je... I sad sam ja ta koja je tu uz njega šta god da mu treba i volim ga, šta god da je radio i kakav god da je to je moj tata. On je dobar čovek, jeste grešio, ali je kao čovek dobar. Baš sam u strahu da je sam i da su se moji posvađali. Bolesno je, ali moj očuh i tata su jako dobri. Andrej je jako dobar čovek, voli moju mamu kao Boga, a ima 30 godina. Zamisli Đeksona i njega, nigde veze - bila je iskrena Luna.

Đole Đogani otkriva istinu o Gagijevim problemima sa zakonom:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    15. mart 2018 | 11:00

    Ne dao bog da luna nekog brani i hvali,upropasti i obruka oca

  • omer

    15. mart 2018 | 10:15

    Opet Gagi nastrada ni kriv ni dužan. Bio je i Gagi doobar poput andreja dok je imao lovu. Sad nikom ne valja. Ejjj živote!

  • lka

    15. mart 2018 | 10:53

    Vredno je radio i mucio se, da bi nesto stvorio, a onda ga je mama zeznula i ostavila posto ga je prevarila u rijalitiju.Nista nije naucila, a tako ih voli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA