≫ 

Kao od majke rođena! Maca skinula kostim sa sebe, utrčala u kuću i pokazala GOLE GRUDI, a dole... (18+) (VIDEO) (FOTO)

Maca Diskrecija počastila je gledaoce iz garderobera kao niko do sada!

  • 6

Maca Diskrecija je nakon uspešno obavljenog zadatka u kostimu kuce donela zadrugarima duplo veći budžet za sledeću nedelju, a osim toga i sama je osvojila vrednu nagradu od Velikog šefa i dobila mogućnost da izađe van kapija Zadruge. 

Hoćeš da te je*** pred svima, da te svi komentarišu?! Luna i Sloba se nikad gore posvađali, ona plakala kao kiša! (VIDEO)

Ubrzo se vratila u Belu kuću, vidno srećna što je obavila zadatak kako je trebalo, a odmah nakon ulaska otišla je do garderobera.

- Idem da se presvučem... Imaćete duplo veće budžete, idemooo... Ludilo mozga! - bila je uzbuđena Maca i otišla da skine kostim psa.

Dok se presvlačila Maca nije ni razmišljala o kamerama, pa su gledaoci u krupnom planu mogli da vide njene grudi - potpuno gole! Ali i još nešto, budući da je bila u minijaturnim tanga gaćicama...

Printskrin: TV Pink

Na trenutak se setila da su kamere svuda oko nje, pa pokušala da sakrije ono što je nekoliko sekundi ranije već pokazala...

Printskrin: TV Pink

A kada se obukla, otišla je da se istušira...

VIDEO: Maca Diskrecija pred ulazak u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA