≫ 

HAOS ZBOG BUDŽETA! Toma podelio novac, zadrugari se zaprepastili, a Luna pobesnela i za sve okrivila JEDNU osobu! (VIDEO)

Novi vođa ipak nije mogao da ugodi svima, pa je bilo raznih primedbi na raspodelu novca

  • 8

Divna Milanović je sinoć napustila Zadrugu, a za novog vođu izabrala je Tomislava Panića koji je u rijalitiju tek nedelju dana. Sa svojom devojkom Minom Vrbaški se konsultovao o raspodeli džeparca s obzirom da ona ipak bolje od njega poznaje učesnike.

Tamara Milutinović oplela po Slobi nakon što je on u Zadruzi isprozivao nju i njenu pesmu! (FOTO)

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti ko je zaslužio koliko novca. Zbog Mace vam je dupliran budžet, jer je uspešno završila zadatak, ali onda ste kažnjeni sa po 1.000 dinara. Vođa sad mora da odluči ko će koliko novca dobiti - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Printskrin: Youtube/ Zadtruga Official

Kako u Beloj kući stanuje 37 zadrugara, 11 njih će dobiti 7.000 što je najveći budžet, 13 njih će dobiti 5.000 i ostalih 13 će raspolagati sa najmanjim budžetom od 3.000 dinara.

Saška Karan je dobila srednji budžet koji iznosi 5.000 dinara, pa je zbog toga bila uvređena.

- Naravno da mi nije pravo. Ali ja ću se u svakom slučaju snaći. Očekivala sam naravno najveći budžet, na mene ne možete očekivati da ću bilo šta da radim. Znam da je Mina uticala na tebe, jer sam je poslala u izolaciju - bila je ljuta Saška.

Printskrin: Youtube/ Zadtruga Official

Luna je takođe bila vidno iznervirana, zbog toga što su ona i Sloba dobili najmanji džeparac, a smatrala je da je razlog tome to što su njih dvoje nominovali Minu.

Printskrin: Youtube/ Zadtruga Official

Miljana Kulić kao i većina zadrugara bili su ubeđeni da je Mina zaslužna za takvu po njima nepravednu raspodelu novca.

Zašto je Milan kao ulizica dobio najveći budžet, a ja srednji kao trudnica?! - bunila se Miljana.

Pogledajte kako je Toma raspodelio ovonedeljni džeparac i zašto su zadrugari pobesneli:

Ana Korać pokazuje gole grudi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    19. mart 2018 | 19:26

    Lunjaru treba staviti za potrcka,nikada za 6 meseci nije bila.

  • Nina

    19. mart 2018 | 19:03

    Miljana jede za dvoje i ona to zna, kao i svi sto znaju. Ali Miljana ,koliko god da ti daju ti ces pola potrositi na cigarete! Je li razmisljas malo o tome?

  • EL...

    19. mart 2018 | 20:24

    Mirjana dobija ekstra Hranu od produkcije , topli obrok i voće , koliko puta je Miki pojeo , jer se dami ne sviđa !? Miki je rekao da je hrana dobra i verujem ! Dobija meso , povrće i voće , njoj treba za cigarete , jer ih jedej ! Misli malo na to dete , u koliko ga u opšte nosiš ! Dobijala je i Saška najveći budžet , dobijali su Sloba i Luna isto , onda su se cerekali , a Maca najmanji ! Dođe sve na svoje ! Za potrčka Lunu i Anđela 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA