Đavo došao po svoje! Marija Ana nosila Kiju na leđima, pa sva zadihana pitala Kristinu: "Šta si radila sa Filipom u WC-u?" (VIDEO)

Marija Ana je uprtila Kiju na leđa i u trku je odnela do hotela i usput ju je propitala o njenoj vezi sa Filipom

  • 7

Da uopšte nije za potcenjivanje, Marija Ana je dokazala kada je uprtila Kiju na leđa i bez problema je nosila do hotela i nazad.

Marko novu ženu može da dovede samo preko mene mrtve, ako me je varao, prebiću ga! Divna DNK otvorila dušu posle izbacivanja iz Zadruge

Ukućani nisu mogli da prate Smiljanićevu koja je prosto letela  i vikala: "Kija oprostiću ti sve! Đavo došao po svoje".

Potom je Marija Ana pitala Kristinu:

- Nego, šta si radila sa Filipom u WC-u?

Printskrin: TV Pink

- Ništa - odgovorila je Kristina uz smeh, a zadihana Smiljanićeva je nastavila:

- Šta si rekla, ništa se niste dogovarali, a šta ste pričali?

Marija Ana nosi Kiju na leđima:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Real

    20. mart 2018 | 22:48

    Eto na youtube svuda vec pozitivni komentari za Mariju Anu samo zbog ovoga, ja citam i ne verujem jel moguce da su ljudi toliko licemerni, a do juce najgore uvrede na njen racun. To je ono, misljenje o Zadrugarima ljudima zavisi od njihovog odnosa sa Kijom. Moze biti najgori olos i najgore dno dovoljno je samo da je u dobrim odnosima sa Kijom i sve je okej, dok u drugu ruku moze imati sve kvalitete, i harizmu, duhovitost, ma sve sve, samo ako nije u dobrim odnosima sa Kijom odmah krecu uvrede i sve vrline mu padaju u vodu. Ovo nije moje misljenje vec je tako ocigledno. Da ne dajem primere sad, ali najbolji primer je Saska Karan, kada je bila napolju i videla da je Kija jedan od top 3 favorita za pobedu i kakvu u stvari podrsku ima cim se vratila pocela je da joj se ulizuje i da napada Lunu i Slobu, odmah poceli komentari podrske za Sasku, "Saska Kraljica" i gluposti. Isto i sa Miljanom, cim je napala Lunu odmah "Miksi kraljica" a cim se okrenula na Kiju odmah "Miljana napolje" ma kazem, da ne dajem sad primere jer bih mogao do sutra.

  • Hm

    20. mart 2018 | 22:43

    Ovo je baš bilo simpatično i smešno.

  • bg

    20. mart 2018 | 22:51

    veliki grad a svetla jaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA