≫ 

Pogledajte susret Lune i Slobe nakon njegovog gostovanja sa Kijom u "Amidžiju"! (VIDEO)

Radanović je nakon gostovanja Đoganijevu našao u Kazinu gde je bila organizovana žurka

  • 10

Sloba Radanović sinoć je zajedno sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kijom Kockar gostovao u emisiji "Amidži šou". Njihov domaćin, Ognjen Amidžić, postavio im je svakojakva pitanja, a za to vreme Luna Đogani prvo je ležala u krevetu, pa se potom spremala za žurku.

Amidžić pitao Slobu i Kiju ko je prvi predlagao seks i koliko su para dobili za svadbu, njihovi odgovori sve oborili s nogu! (VIDEO)

Dok je Kija blistala u emisiji "Amidži šou", a Sloba ćaskao sa Ognjenom, Luna u depresiji zabila lice u jastuk i pokrila se preko glave! (FOTO) (VIDEO)

Nakon gostovanja u emisiji Kija i Sloba vratili su se u kuću, a Sloba je odmah otrčao u Kazino kako bi našao Lunu i ispričao joj kako je bilo i šta ih je Ognjen sve pitao. Kada joj je prišao poljubili su se, da bi mu potom okrenula leđa vidno neraspoložena.

Nakon izvesnog vremena kada se malo opustila i shvatila da je Sloba super raspoložen jer je zadovoljan kako je sve prošlo, rekla mu je:

- Ovako sam se tresla sve vreme... Milion stvari mi je u glavi! Onda mi Maca prilazi: "Razočarala sam se u Slobu, nije smeo to da uradi, kako te je pogazio...". I kažem: "Maco, skloni mi se!"S Milanom sam se svađala.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusica

    21. mart 2018 | 10:24

    Cim puste snimak gostovanja,posvadjace se.Ima da prsti,okrivice Slobu a u stvari poludece kad shvati da je Kija neuporedivo bolja od nje,u svakom smislu.Ona nema razloga da napada Slobu,on joj pezi kao kucence.Jede je ljubomora ,jer nikada nece biti ni stoti deo Kije.

  • Groficaofica

    21. mart 2018 | 11:10

    Ovakvu zenu kao sto je Kija,vise nece ,,smuvati,, u zivotu.Spustio kriterijum najnize,a luni treba da bude jasno-kako je otavio zenu zbog ljubavnce-ostavice i ljubavnicu zbog neke trece

  • Ruska

    21. mart 2018 | 11:01

    Slobodane muko, kada se pocnes buditi iz ovog svega sto te snaslo, kako ce tek tada, da te glava boli. Bice kasno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA