≫ 

Najtužnija scena: Kija umalo zaplakala dok je Sloba pevao "Maskenbal" (VIDEO)

Kija je uživala dok je njen još uvek zakoniti muž izvodio hit Adila Maksutovića

  • 77

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović u utorak 20. marta bili su gosti u emisiji "Amidži šou", u kojoj je Ognjen Amidžić pokušao iz njih da izvuče stvari o kojima nisu pričali u "Zadruzi".

Međutim, Sloba se sve vreme kontrolisao da ne kaže nešto zbog čega bi mogao da ima problem sa sadašnjom partnerkom Lunom Đogani, pa su gledaoci, ako je suditi po komentarima, ostali uskraćeni za iskrene odgovore sa obe strane.

Amidžić pitao Slobu i Kiju ko je prvi predlagao seks i koliko su para dobili za svadbu, njihovi odgovori sve oborili s nogu! (VIDEO)

Jedna od scena o kojoj se nakon emisije najviše priča jeste momenat kada je Sloba zapevao pesmu Adila Maksutovića "Maskendal". Kija je u tom momentu umalo zaplakala, što su primetili fanovi obe strane.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Njeni su joj slali podršku da izdrži, dok su Lunini i Slobini uživali u njegovim izjavama vezanim za novu ljubav, poručivši da i treba da plače kad vidi šta je izgubila.

VIDEO: Anketa, šta obični ljudi misle o Kiji, Luni i Slobi?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мистер Y

    21. mart 2018 | 12:50

    U emisiji je Kija bila iskrenija i ako nisam na njenoj strani,cak nisam ni na Slobinoj. Slobo je totalno bio neiskren i toliko se folirao, uplasio se Lune da mu se ne popenje na glavu kada se vrati u Zadrugu. Uzas koliko covek laze zato sto ne sme reci istinu.

  • Djole

    21. mart 2018 | 13:22

    Ono kad pokusas da jos jednom u nizu ponizis suprugu a ukopas se sam.

  • Da

    21. mart 2018 | 23:29

    Gledala ga je očima od milion dolara očima punim tuge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA