Svi pričaju o Luninom i Milanovom poljupcu, ovakav njen komentar niko nije očekivao, a šta je tek Milošević IZVALIO! (FOTO)

Luna i Milan su se malo više opustili tokom sinoćne žurke

  • 7

Poljubac Lune Đogani i Milana Miloševića dogodio se na žurki održanoj posle emisije "Amidži šou" u kojoj su gostovali Kija i Sloba

Nakon što je priznala da ne može bez seksa, Lunu pitali da li žali što je izabrala Slobu - a ne Đeksona, evo šta je ona odgovorila!

Iako su možda mislili da će ovaj momenat kada su se poljubili proći nezapaženo, nije bilo tako jer kamere sve "vide", pa se tokom pitanja gledalaca jedno odnosilo baš na ovo i bilo upućeno Luni.

- Da li je u redu da si se poljubila sa Milanom, a ovamo braniš Slobi da komentariše bilo šta sa Kijom? - glasilo je pitanje za Đoganijevu.

Printskrin: TV Pink

Luna se prvo iznervirala, a onda ustala i prokomentarisala...

- Jesam! Poljubila sam se s Milanom i svaki put ću se poljubiti s njim! - besno je rekla Luna i sela, a onda je Milan dodao šlag na tortu.

- Sinoć sam se poljubio i sa Dragicom. Sinoć sam bas zaređao - dobacio je Milošević.

Printskrin: TV Pink

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • As

    22. mart 2018 | 00:59

    Draginja bas te ne ide.

  • Vladimirovič

    22. mart 2018 | 00:59

    Ljubi je majka

  • Dragica

    22. mart 2018 | 02:15

    Veci je greh Lunin "poljubac" sa Milanom nego Kijin seks sa Filipom. Strasno. Kijini fanovi su bas prosti sa svojim komentarima. Kakvi fanovi takva I ona. Ljubav do pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA