Kupiće mi Anabela dva telefona: Sloba i Kija se raspravljali oko imovine, a onda je Kristina pomenula stan i kola! (VIDEO)

Sloba i Kija su rešili da otkriju baš svaki detalj iz svog braka

  • 68

Pre nekoliko dana Sloba je otvorio dušu Luni i priznao da je ostao bez svega... stana, kola, laptopa, čak i telefona, a sinoć je Kija još više podgrejala ovu priču.

Sloba otkrio kakav je bio njegov poslednji seks sa Kijom, Luna se snuždila, Kristina izletela napolje! (VIDEO)

Na pitanje novinara Telegrafa da li žali samo za materijalnim stvarima, i da li mu je većinu stvari kupovala Kija, Sloba je odgovorio:

- To su sitnice. Eto, nemam taj mobilni telefon, ali postoje mnogo veći problemi. Zahvalan sam Luninoj mami što nam traži stan, a to da li mi je Kristina kupovala ili nije, neko ona kaže... Kupiće mi Anabela dva telefona - rekao je Radanović, a potom se umešala i Kristina.

Printskrin: TV Pink

- Ja taj telefon jesam izgubila, refundiraću ga i kupiću mu noviji model. Što se tiče stana, zajedno smo ga plaćali, mogu da mu pomognem oko prve kirije, kola su, izvini moja, a laptop je njegov, samo mi trebaju slike iz njega - objasnila je Kristina.

Sloba i Kija o imovini:

Video: Sve seks akcije Slobe i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma ajde

    25. mart 2018 | 11:48

    Pa sad se vidi ko je materijalista. E moj slobo provaljen si. Lazes i ti Lunci. Lunci je u biografiji rekla da ima stan, pa sad ispade da nema. Tvoji u Zrenjaninu kazu imas stan, a ti nemas gde da odes i ne znas sta bi radio da nema Anabele. Pa pobogu covece imas li roditelje, izgleda da i za njih nisi bas vezan.

  • Ajde de

    25. mart 2018 | 12:56

    Ne moze ti kupiti dostojanstvo niko, Slobodane Radanovicu.

  • Tz

    25. mart 2018 | 13:01

    Sloba i Luna materijalisti ali dzaba kad nemaju nista svoje. Sloba se raduje da mu Anabela kupi telefon. Nema honorar u Zadruzi i toliko se profanisao i unistio sebi karijeru. Zao mi ga je ali iskreno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA