Filip i Marija Ana proveli 45 minuta pod tušem, zadrugari kucali i lupali na vrata, oni nisu hteli da im otvore! (VIDEO)

Filip je pokušao da se sakrije od kamera, pa je tuš kabinu prekrio stvarima

  • 1

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić posle dosta trzavica i svađa uspeli su da stabilizuju svoj odnos. Preksinoć smo imali priliku da vidimo njihov seks ispod šanka u pabu, a sinoć je ovaj par završio u tuš kabini.

Milan iznenadio sve, Banetu ostaje samo da PATI! Nadežda je novi potrčko, a evo koji zadrugar će joj praviti društvo! (FOTO)

Filip je preko stakla tuš kabine stavio par svojih stvari, kako bi se zaštitili od kamera, a onda su zajedno ušli i počelo je tuširanje koje je trajalo dobrih 45 minuta.

Ostalli zadrugari su hteli da uđu u kupatilo, pa su im kucali na vrata, ali su im oni stavili do znanja da je zauzeto i da će potrajati.

Printskrin: Dailymotion/Zadruga

Prvo ih je prekinula Matora, a potom Miki, ali se oni nisu mnogo obazirali i nastavili su sa svojim aktivnostima ispod tuša.

Pogledajte zajedničko tuširanje Filipa i Marije Ane:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    27. mart 2018 | 14:07

    Mislim da produkcija mora naci prostoriju gdje ce to da rade, jer nisu vise zanimljivi po tom pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA