Milan iznenadio sve, Banetu ostaje samo da PATI! Nadežda je novi potrčko, a evo koji zadrugar će joj praviti društvo! (FOTO)

Zadrugari su više nego oduševljeni iznenađenjem koje im je spremio ovonedeljni vođa Milan Milošević

  • 7

Milan Milošević je kao novi vođa ove nedelje izabrao nove potrčke, a njegov izbor zadrugari su ocenili kao vrlo zanimljiv. 

Nikome nije rekao da mu je rođendan, a onda je Lepom Mići stigla HIT torta i svi su bili u čudu! (VIDEO)

Milan je za potrčke izabrao Nadeždu i Žutog, na oduševljenje svih zadrugara koji jedva čekaju da vide šta će se dogoditi između njih dvoje.

Svi su se složili da su Žuti i Nadežda odličan spoj i da je Milan uradio ispravnu stvar, te da će biti više nego zanimljivo videti kako će se stvari odvijati dok su njih dvoje u sobi za potrčke.

Printskrin: TV Pink

- Banetu ostaje samo da pati - dodala je Saška Karan, dok je Lepi Mića nazvao Baneta ranjenim orlom i istakao kako misli da će biti seksa na izvoz što se tiče njih dvoje, a Nadežda je negirala.

- Ništa seks, samo maženje i priča. Jednom sam se za*ebala, više ne - rekla je Nadežda.

Printskrin: TV Pink

- Ovo je novi par, biće interesantno za gledaoce! - dodali su zadrugari, dok su gledaoci napomenuli kako je Milan išao linijom manjeg otpora.

- Posle sedam meseci mnogo je teško odabrati nešto što bi šokiralo bilo koga. Svi znaju da oni moraju tamo da provedu vreme kada se ugasi svetlo u Beloj kući... Želeo sam prvo da postavim Teodoru i Kiju, ali ispalo bi da imam nešto protiv Kije pošto je već bila. Onda sam hteo Kiju i Filipa, ali oni sigurno ne bi uradili nešto što mi želimo, na silu. Razmišljao sam baš dosta. I odlučio sam se za čoveka koji nikoga ne može da ostavi ravnodušnim. On je meni multimedijalna ličnost i mislim da će biti pozivan i u sledeće rijalitije - rekao je Milan.

- Meni je drago, jer sam na korak bliže da odem kući - priznao je Žuti.

Printskrin: TV Pink

A u hotel sa Milanom, kao najomiljeniji zadrugar ove nedelje, ide Bora Santana. 

VIDEO: Sećate li se najburnije ljubavi rijalitija, "Ćeranića"?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA