≫ 

Miki napao trudnu Miljanu, lomio žardinjere, obezbeđenje ga jedva obuzdalo! (VIDEO)

Đuričić je u naletu besa razbio žardnijeru, a sve je počelo kada mu Miljana nije kupila cigarete za koje joj je, kako kaže, dao novac

  • 40

Miljana Kulić je ovonedeljni vođa, a kako pravila nalažu ona je išla u kupovinu da svojim cimerima donese namirnice, međutim problem je ispao jer Miljana nije kupila cigarete Mikiju Đuričiću koji je tvrdio da su stajale na spisku koji joj je dao i da je on poslao novac za njih, ali Kulićeva je ostala pri svom i tvrdila da cigareta uopšte nije bilo na spisku.

Luna i Sloba sa jastucima prolazili pored Zorice, ona se okrenula i jednim pitanjem žestoko čačnula Slobu! (VIDEO)

Nakon ove rasprave Đuričić je potpuno izgubio kontrolu, pa je nasrnuo na Miljanu, ali obezbeđenje je uletelo i sprečilo tuču. Nastavili su da se vređaju, a onda je Miki u naletu besa razbio žardinjeru.

Miki u okršaju sa Miljanom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Posle ovoga obezbeđenje je opet reagovalo, kao i Sloba Radanović, pa su ga odvukli u sobu za rehabilitaciju. Đuričić je nastavio da viče i psuje, a Miljana je dobacivala iz dvorišta i nije prestajala sa provokacijama.

Pogledajte svađu Mikija i Miljane:

VIDEO: Krunićka oplela po Mariji Ani, pa otkrila da li su Kija i Filip imali seks

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    3. april 2018 | 16:07

    Miki je agresivac koji konstantno unistava inventar.Nista ne opravdava napade na trudnu zenu.Miljana moze njemu da kaze sta hoce,a on ocigledno ne ume verbalno da se obracunava iako stalno potencira svoju pamet.

  • Saho

    3. april 2018 | 17:27

    A sta Miki moze da vredja ,podvaljuje,laze...a drugi ne mogu? pa nece da moze!sto je usao?nema nentalnu snagu,decko je psihicki oboleo...ne moze on sa Miljanom da se nosi srozao se mnogo Miki...Kija ce ga rasturiti pametnim stavom i iskrenoscu!Kija do pobede

  • Dunja

    3. april 2018 | 16:11

    Miljana kao i svi ucesnici ima pravo da kaze sta hoce,a nije mu skinula krunu sa glave ako je htela da mu objasni sta se desilo.Nista ne moze da opravda njegovu agresiju prema trudnici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA