Samo jednim nije zadovoljna: Teodora priznala koji deo tela će operisati čim izađe iz Zadruge! (VIDEO)

Tokom razgovora u spavaćoj sobi, Teodora i Nadžeda su se dotakle estetske hirurgije

  • 2

Teodora i Nadežda pričale su iskreno o tome šta bi promenile na sebi, a Džehverovićeva je pred mamom otkrila kojoj estetskoj operaciji će se podvrgnuti. 

Evo kako devojka Teodorinog brata izgleda bez trunke šminke! (FOTO)

- Ja da ti kažem, ne bih menjala ovako sad ništa, da me pitaš... Samo bih uradila grudi i to je to. Ovo ostalo trening... - rekla je Teodora otvoreno pred mamom.

- Kad budem izašla, što se tiče te estetske hirurgije, eto, volela bih grudi da uradim, ako da Bog septembar-oktobar, taj neki period, i zdravo - priznala je pevačica pred Gocom, koja nije odreagovala, verovatno jer je već upućena u ćerkine planove.

Teodora i Nadežda pričaju o estetskoj hirurgiji, Printskrin: TV Pink

- Ne volim to kad devojke promene lični opis, to sam što sam. Ajde malo usne, nije to problem, ali to da se menja lični opis, to ti ne treba. To ti postane boleština, posle par godina lice ti se izdeformiše, znaš na šta liči... - govorila je Teodora.

- Ja jedino što ću da radim, već bi sad trebalo to, blizu sam 30... koktele vitaminske kroz injekciju, i hijaluron ću da radim - rekla je Nadežda.

VIDEO: Krunićka oplela po Mariji Ani, pa otkrila da li su Kija i Filip imali seks

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    4. april 2018 | 13:12

    Uradi i mozak.

  • Mica

    4. april 2018 | 17:58

    Mozes ti da operises sve osim onog najvaznijeg;dusu i karakter ne mozes.Ti si kao lepo upakovan poklon koji kad otvoris prazan,nema nista u njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA