≫ 

Nadala sam se da će biti otac moje dece: Kija otvorila dušu i rekla šta želi da uradi sa Slobom posle rijalitija

- Boli me svaka njegova ružna reč, namršten pogled, boli me njegova izdaja i što sam izgubila porodicu - poručila je Kija

  • 57

Logično, Kija je ponovo pričala o Slobi i priznala je da je još uvek boli sve što joj je uradio, a najviše to što je on njihov brak uništio posle samo nedelju dana u rijalitiju.

Bila sam na samrti! Luna opisala svoj najtužniji dan u Zadruzi, pa priznala šta su joj Anabela i Gagi zaista rekli o Slobi! (VIDEO)

Kristina ističe da je nije sramota što je prevarena žena, kao i da joj je najteže pala Slobina izdaja.

- Proslavićemo, evo i ovaj Vaskrs zajedno, ali prvi put kao totalni stranci. Naravno da to boli. Boli me svaka njegova ružna reč, namršten pogled, boli me njegova izdaja i što sam izgubila porodicu. Nadala sam se da će biti otac moje dece, da ćemo ostariti zajedno i sve je srušio posle samo nedelju dana u rijalitiju. Ipak, ne stidim se što me je prevrio. To je njegova sramota, a ne moja. Bolno je biti prevarena žena, ali nije sramota. Volela bih da sve žene to shvate i budu jake - izjavila je Kija i dodala:

Printskrin: TV Pink

- Jedva čekam da se ugase kamere i da sednemo Sklobodan i ja oči u oči. Da porazgovaramao. Naš brak je barem toliko zaslužio. Nadam se da će mu Luna dozvoliti da ostane na sat vremena nasamo sa mnom kako bismo jedno drugom imali da kažemo ono što nismo mogli pred njom i milionima ljudi. To neće biti razgovor pomirenja, već razgovor oslobođenja.

Foto: Ivan Dobričić/E-stock

Inače, sinoć je Kristina u Zadruzi ispričala koji je bio njen najtužniji trenutak u rijalitiju.

- Najtužniji trenutak kada sam gledala uspoemene, kakav je moj život, ujedno i sa svadbe, moje i njegove uspomene... A najsrećniji kada mi je mama bila ovde, svaki video poziv. Uopšte sve što nema veze sa Zadrugom - objasnila je Kija.

Kija o svom najtužnijem trenutku:

VIDEO: Sloba pred Zadrugu: Verujem ženi, veruje i ona meni

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ikona

    7. april 2018 | 13:11

    Kija divna sii,doci ce pravi muskarac koji ce znati ceniti tebe i tvoje kvalitete, onaj te svakako nije zasluzio.....

  • Safa

    7. april 2018 | 11:25

    Sve mi to vidimo i verujemo ti da je tako.Oni koji misle drugacije nisu nam bitni jer znamo sta je brak i verujemo da te boli izdaja na taj nacin.Boli nas koji to gledamo i zamislimo da smo ne daj boze u tvojoj kozi kako bi nam bilo.Zamisli samo da ce ti biti bolje bez njega i uzivaj u zivotu,a mi te vodimo do pobede.

  • sanja

    7. april 2018 | 11:28

    Drzi se Kija do pobede svi smo uz tebe!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA