≫ 

Pobedila sam, budi malo srećan zbog mene! Luna poludela jer se Sloba nije obradovao njenoj pobedi na Zadrugoviziji! (VIDEO)

- Da si ti pobedio, ja bih ustala iz tog kreveta, zagrlila bi te, otišla bih tamo sa tobom da jedemo! Ti si se okrenuo tamo i nastavio da spavaš! - rekla je Luna

  • 30
Luna i Sloba se raspravljaju, Printskrin: Youtube

Prošle noći za sve učesnike bilo je organizovano takmičenje Zadrugovizija, gde su imitirali naše poznate ličnosti. Luna Đogani i Sara Reljić su odnele pobedu, pa su zbog toga bile srećne i raspoložene.

Lunu je u ulozi repera žiri jedva prepoznao, a kada joj se Sara kao Anabela pridružila na sceni, napravile su šou! (VIDEO)

Međutim, Đoganijeva je ipak zamerila svom dečku Slobi Radanoviću što se nije dovoljno obradovao njenoj pobedi, pa mu je zbog toga pridikovala, a onda je usledila rasprava.

- Pobedila sam, budi zbog mene malo srećan! - rekla je Luna.

- Naravno da sam srećan zbog tebe! - uzvratio je Sloba.

- Otkako sam ušla samo pljuješ! Kapiram te i ja sam loše - rekla je Luna.

- Ceo dan koru hleba jedem - kazao je Sloba.

- Ja sam jela, je l'?! Isto nam je. Ne želim više da se nerviram i da kidam sebi živce zbog toga! Shvati, ne možeš ništa da promeniš... Ali znaš šta mi nije jasno? Ja kad sam se tako osećala, zbog Amidžija ti si meni pričao totalno neku drugu priču - rekla je Luna.

Luna ljuta na Slobu, Printskrin: Youtube

- To je totalno druga priča - zaključio je Sloba.

- Kako si ti raspoložen, tako sam i ja raspoložena. Ja kad sam ušla ovde sva vesela i videla tebe takvog, ja sam apsolutno izgubila osećaj... - objasnila je Luna.

- Ja nisam nad*kan, devojko shvati! Ne napadaj me za glupost! - rekao je Sloba.

- Da si ti pobedio, ja bih ustala iz tog kreveta, zagrlila bi te, otišla bih tamo sa tobom da jedemo! Ti si se okrenuo tamo i nastavio da spavaš! - rekla je Luna.

Pogledajte kako je Luna napala Slobu, jer se nije obradovao njenoj pobedi na Zadrugoviziji:

Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna *

    10. april 2018 | 14:21

    Produkcija ponovo "gura" Lunu - pobednici idu u Amidzi show . Kako da Miljana i Kija idu a ona da ne ide?! Mozda dodje i mama...

  • Zana

    10. april 2018 | 14:43

    Ma pustite ga da se jednom naspava,sedam meseci proveo u krevetu a uvek nenaspavan.Sto se tice Lunine pobede zasluzila je al malo sutra,ako su dobile te glasove to je zahvaljujuci Sari ona ima ogromnu podrsku..

  • Ina

    10. april 2018 | 14:39

    Zamolila bih novinare Telegrafa da insistiraju da produkcija objavi koliko je ko pojedinačno imao glasova (procentualno). Tek tada bi se videlo realno stanje i ko je zaista pobedio. Hvala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA