Nijedan normalan mozak ne bi to mogao da smisli: Kija žestoko iskritikovala Macu pred svima!

- Ja joj svu sreću želim, mislim da je to pogrešan način da se dođe do pobede - rekla je Kija.

  • 29

Kristina Kockar i dalje ne može da veruje šta joj Maca izgovorila pre neki dan, zbog čega su se umalo i potukle. Kija navodi da Diskreciju ne može nikako da shvati i da je njeno ponašanje nikako nije prihvatljivo.

Ne kajem se ni za šta: Maca prokomentarisala sukob sa Kijom i osula paljbu po njoj

- Mislim da to nijedan normalan mozak ne bi mogao da smisli, da izgovori. Mene je blam zbog nekih svađa ovde. Zbog ovoga me nije blam. Blam me što žešće nisam reagovala... To može samo zla osoba da nešto izgovori. Njoj je to igra. Ja sam tu nebitna, ja to znam... Ja joj svu sreću želim, mislim da je to pogrešan način da se dođe do pobede - rekla je Kija.

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cica

    15. april 2018 | 01:04

    Kija je pohlepna, lazljiva i manipulativna osoba. Kao takva, smislila je da udje u Zadrugu i izigrava povredjenu i ucveljenu zenu. Da je istinski uvredjena i povredjena zbog javne preljube njenog muza, ne bi ni ulazila u rijaliti u kome je on sa ljubavnicom. Na kraju se ostrvila na odbacenu od svih Macu kako bi napravila zrtvu od sebe. Kija je los covek!

  • Mima

    15. april 2018 | 01:04

    Evo je,znala sam!Počelo je izlaganje,prenemaganje,laži,patetisanje...Ovo nema smisla!Sada je rekla da ne može da kaže da ne voli Slobu!Ovo je vredjanje gledalaca, za sedamipo meseci.Moje mišljenje je da bi ova žena prodala dušu djavolu!To i radi.Ona je takvo dno,da ti se smuči i Zadruga i sve u njoj.Stvarno nemam nikakvog favorita,svi su mi nekada zanimljivi,nekada dosadni ali to je koncepcija rijalitija,ovog tipa.Medjutim,smuči ti se neko ko se čepi toliko i izigrava žrtvu,prevarena ucveljena žena,koja je sama prevarant!Jer toliko kontradiktornosti iznosi da je strašno!To je moje mišljenje,imam pravo!Moj favorit je Žuta.Najdivnija je!

  • marija

    15. april 2018 | 01:59

    Kija je Jeleni rekla da je JALOVA DLAKAVA MAJMUNICA!! a ona ce svomANDREJI roditi tri sina.vregjala joj mrtvog oca bezstidno da nije je vasputao pa baku i majku.a sta je sada ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA