≫ 

Luna se razbesnela jer joj Sloba nije dao kompliment, histerisala, plakala, a onda spomenula Anabelu i očuha! (VIDEO)

- Ne umeš sa ženama, to je tako, prihvati to - govorila je Luna Slobi nakon što od njega pred žurku nije dobila reakciju kakvu je očekivala

  • 44

Taman kada se spremila za sinoćnu žurku, Luna Đogani posvađala se sa Slobom i rasplakala jer joj je zasmetalo što nije odreagovao na njen izgled. 

Treba da bude srećna što je Luna odvela Slobu! Evo sta je Anabela rekla o Kiji nakon snimka na kojem plače i povraća

Luna se prvo žalila Teodori i Anđelu u pabu i objasnila kako joj je zasmetala Slobina reakcija.

- Mene, bre, moj dečko smori, niko drugi. Ajde, reci da nisam u pravu, žene smo. Je l' tako da ti je najbitnije mišljenje tvog dečka? Vidi da imam problem šta ću da obučem...ja stojim ispred njega, pitam ga kako izgledam, evo reakcije - požalila se Luna Teodori i pokazala joj Slobinu reakciju (slegao je ramenima.

- Ajde, objasni mi šta je to, lepa si ili nisi, šta je to?! Ja sam žena, meni treba kompliment, bar mi reci da sam lepa, dve reči, brate mili. U ovom ovde haosu meni to mnogo znači - plakala je Luna.

Luna se žali Teodori, Printskrin: TV Pink

- Znam, ali možda u tom trenutku nije razmišljao o tome...nemaju osećaj - rekla je Teodora.

- On to ne razume, on je tup muškarac. Izvini, Anđelo, meni su svi tupi muškarci. Ja znam moja mama, isto se tako iznervira kad je Andrej.. Žena se satima sprema za bitnu žurku, potroši živce, ne može da gleda na oči, dođe kod njega, pita ga kakva sam, on ovako... Bolje da si me pljunuo nego da si mi tako nešto rekao! - ispričala je Luna i dodala kako je samo izašla kad ju je Sloba iznervirao, a Teodora joj je rekla da se vrati kod Radanovića, spusti loptu i da se pomire.

Jedini pravi rijaliti igrač: Gagi Đogani otkrio ko je njegov omiljeni zadrugar, a nije Luna (FOTO)

Zatim su se Luna i Sloba prepirali u garderoberu.

- Dramiš bez razloga! Imaš pun garderober stvari! Daj, bre, više te tvoje klinačke fore! Nauči da saslušaš. Šta ti sebi radiš i zbog čega - besneo je Sloba dok je Luna plakala.

- Idi tamo, kad si bezobrazan. Vidiš da mi je teško, da sam tu kao debil, da nemam šta da obučem, nećeš ni da me saslušaš - kukala je Luna, a Sloba ju je onda zagrlio i pokušavao da je smiri.

- Nepotrebno si se rasplakala i razmazala sebi šminku - rekao joj je.

Sloba pokušava da smiri Lunu, Printskrin: TV Pink

- Ti apsolutno ne umeš sa ženama. Ne umeš da razgovaraš sa ženama. Prihvati to, to je tako. Isto tako se moja mama sprema, pet sati... - ponovo se Luna dotakla mame i njenog muža Andreja.

- Ako tebi neko daje komplimente 24 sata, to sam ja. Ko me je*ao da uđem u ovaj rijaliti više! Oko čega se ti nerviraš, ja ne mogu da verujem - rekao je Sloba.

VIDEO: Luna je repera nazvala "debilom", a evo kako Ša komentariše Anabelu i nju

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    18. april 2018 | 10:45

    Ne treba vama veca kazna od toga sto ste zajedno.

  • goxy

    18. april 2018 | 11:22

    Ali Luna pomislio sam u sebi kako je Kija top ne mogu i tebi da udelim kompliment dasko jedna!!!

  • Safa

    18. april 2018 | 10:31

    Ja te potpuno razumem,jer sta god da obuces na tebi je jadno i otrcano,a kad pogledas druge devojke onda ti tek dode zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA