Mama, što si me pustila ovde kad si me čuvala od svega?! Luna histerisala, urlala, zapomagala, dozivala Anabelu, Sloba u šoku! (VIDEO)

- Nije mi dobro! Luda sam! Luda sam, luda! Imam napade panike, ne mogu, nije mi dobro! - vikala je Luna dok joj je Sloba sve vreme držao glavu

Luna Đogani sinoć je doživela napad panike, kako je ona rekla, i to nakon što je u večeri u kojoj su novinari učesnicima Zadruge postavljali pitanja pomenuto ono što je Đoganijeva izjavila za Miljanu.

Naime, radi se o tome da je "isplivalo" to da je Luna prilikom jednog Miljaninog odlaska kod lekara rekla: "Da Bog da se ne vratila", zbog čega je sinoć izbio haos među zadrugarima, iako je Đoganijeva tvrdila kako ništa loše nije mislila.

Luna i Sloba su nakon toga otišli u pab, gde je Radanović pokušavao da je uteši, ali bezuspešno.

Đoganijeva pobesnela: Mina od Velikog šefa tražila da se Luna i Sloba najstrože kazne, evo i zbog čega (VIDEO)

- Nije mi dobro! Luda sam! Luda sam, luda! Imam napade panike, ne mogu, nije mi dobro! Ne mogu više! Šta sam im zgrešila?! Što me maltretiraju, i ja sam dete nečije! Mama, što si me pustila ovde kad si me čuvala ceo život od svega, što me pusti, ženo, ovde... - urlala je Luna u suzama.

Sloba ne pušta Lunu dok ona vrišti i zapomaže, Printskrin: TV Pink

Sloba ju je smirivao govoreći da ne optužuje Anabelu za ulazak ovde, a ona je još više počela da histeriše.

- Nemoj da mi braniš, pusti me, lakše mi je, prekini da me ućutkuješ više, svi me ućutkuju! Neću da ćutim! Muka mi je, umorna sam! Nemoj da mi ti pričaš šta ću ja da pričam! Mama... Zašto? Šta mi je falilo? Imala sam sve u životu... Devet meseci svog života sam provela u ovom paklu, da gladujem, da nemam šta da jedem, da me maltretiraju jer sam se zaljubila! - vikala je Đoganijeva.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bambina

    22. april 2018 | 11:39

    Drago malo mače izdrzite.Sve ce proci,Ljubav i dobro je uvek bilo i bice uvek jace od zla.

  • Saas

    22. april 2018 | 15:53

    Ovo dvoje da su ratni zlocin napravili ne bih vise bili osudjivani ,sikanirani ,prozivani od strane novinara i gledalaca. Slobin brak da je bio dobar niti bi on nasao ljubavnicu ni Kija ljubavnika. Toliko mrznje prema mladim ljudima sto se vole strasno. Trebao je ostati sa Kijom do kraja zivota i uzajamno se mrziti. I to je po vama zivot boze me sacuvaj.

  • Jelena

    22. april 2018 | 12:09

    Ovo dvoje ako pobede ili osvoje neko od prva tri mesta onda je zaista sve namesteno;ocigledno je da ih ljudi uopste ne vole to se vidi po komentarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA