≫ 

Pratim ga kod nje u novi stan i molim ga da me ne ostavlja: Kija ispričala Ognjenu san s njom i Slobom koji ju je uplašio (VIDEO)

- Bolje mi je kada vidim realno stanje, kada njega čujem. Ali u snu mi je katastrofa - rekla je Kija

  • 75

Kristina Kija Kockar ispričala je Ognjenu Amidžiću da sanju svog muža Slobu Radanovića. Ona je navela da ju je jedan san posebno uplašio.

- Sanjam ga non-stop, strašno. Većinom je ista tema, da smo srećni, da se ovo nije dogodilo, i odjednom, kao u snu, ipak se dogodilo. Sinoć sam sanjala kako smo srećni, i odjednom ja ga pratim kod nje u novi stan, gde treba da žive i ja ga molim da me ne ostavlja. Ja ga tu samo puštam i odlazim - rekla je Kija.

Zatim je dodala:

- Bolje mi je kada vidim realno stanje, kada njega čujem. Ali u snu mi je katastrofa - zaključila je Kija.

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    22. april 2018 | 23:01

    Sad joj je glavna fora da kao ona nesto sanja. :) Trcanje za Slobom, izmisljanje lazi o njemu, vredjanje i svakodnevno plakanje su se vec izlizali, a vremenom postali i kontraproduktivni. Sada mora da se plasira neka nova prica, neka nova maska, neki novi pozorisni komad. Hajde da vidim koliko je mastovita... :)

  • Milla

    22. april 2018 | 23:54

    Sve za glasove ,spremna je bila i na sex i na plakanje ,kukanje ,povracanje ,izazivanje ,menjanje price i taktike ,samo joj saljite sms da joj ne bude djabe toliko meseci glume .

  • Pedja

    22. april 2018 | 23:53

    Ubi je podsvest... Svesna je da je gresila,sad kad je resio da je ostavi i nadje drugu to je problem... Neka ostane da je on najgori sto je sve javno uradio,makar je covek pa prizna,nije ko kija da porice sve... ovde se o njoj prica kao o svetici,a zaboravlja se andrija,filip,njen eksplicitni snimak sa bivsim momkom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA