Plašim se da ne završim kao Kija! Luna ronila suze u Rajskom vrtu, priznala da sumnja u Slobu, da se zaletela i da ništa neće biti kako je želela! (VIDEO)

Luna se rasplakala u Rajskom vrtu nakon što je Veliki šef Slobi i Kiji pustio omiljenu pesmu

  • 26

Luna Đogani rasplakala se u Rajskom vrtu zbog svega što se izdešavalo sa Kijom i Slobom, a kulminacija svega bilo je kada je Veliki šef pustio Kristini njenu i Slobinu pesmu, po želji Kockareve.

Luna je otišla u Rajski vrt i iskreno porazgovarala sa Drvetom mudrosti o celoj situaciji. Drvo je interesovalo kako je prošao Lunin razgovor sa Kijom prethodne noći i kako je sve to na blogerku delovalo.

- Delovalo je sa jedne strane dobro, a sa neke i nije. Prijao mi je razgovor. Želela sam da joj kažem neke stvari koje ona nije znala, isto tako je i ona meni rekla neke stvari koje ja nisam znala. Tek ću napolju videti neke stvari oko svog ljubavnog života. Drago mi je da se taj razgovor desio. Želim samo da bude onako kako treba da bude, kako je Bog odlučio - rekla je Luna, a potom se osvrnula na njen i Slobin odnos.

To što rade je klošarski! Miki razočaran u Lunu i Slobu, evo zbog čega su ga razbesneli! (VIDEO)

- Uvek je postojala ta neka nesigurnost da možda to i nije onako kako ja želim da bude. Sumnjam u sve, u sebe prvenstveno, a onda u sve ostalo. U njegove emocije prema meni ne sumnjam, ali nisam tako sigurna kao što sam bila na početku, želim samo da izađem odavde da vidim šta će se dešavati - rekla je Luna i rasplakala se.

Luna plače u Rajskom vrtu, Printskrin:Youtube/ZadrugaOfficial

Kija ronila suze nakon razgovora sa Lunom, u zoru izašla napolje, gledala u nebo i plakala! (VIDEO)

Onda je objasnila zašto sumnja u sebe...

- Zato što se plašim da sam se možda previše zaletela i predala se, i ne znam... Skupilo mi se sve, danas je sve ispalo bezveze, jednostavno se plašim da taj osećaj koji sam imala je istinit i da neće biti onako kako sam želela. Očekivala sam malo drugačije reakcije što se tiče Slobe. Nije me razočarao, samo nisam više toliko sigurna u njega kao što sam bila. Zbunjena sam jako. Nisam znala neke stvari koje sam mislila da znam, sinoć sam saznala, ne znam više šta da mislim. Samo želim da izađem odavde i da vidim šta će da se desi. Imam napolju život koji je savršen i radujem se da se vratim njemu, eto - plakala je Luna.

Dok Luna plače, Sloba spava, Printskrin: TV Pink

- Zaljubila sam se u muškarca u kojeg nisam smela da se zaljubim i sad mi se sve vraća. Ne kajem se ni zbog čega, uradila sam to iz srca, ja slušam svoje srce uvek, ali imam osećaj kao da sam malo izneverila sebe. Samo se plašim da će se nešto loše desiti, imam taj osećaj, da ću ispasti budala. Osećam se krivom zbog Kije, ali ja sam sebi uradila, ne Kiji i Slobi. Ja sam svoju emociju priznala, ni na kraj pameti mi nije bilo da ću biti sa njim, jednostavno se desilo. S moje strane je iskreno sto posto. Znam da je i sa njegove. Sumnjam da postoje neke stvari koje još uvek nisu razjašnjene i da možda baš nije sve onako kako mislim da jeste. U glavi mi je haos - rekla je Luna i dodala da se ne plaši šta će biti kad izađe napolje.

- Upustila sam se u nešto u šta možda nisam trebala. Bog će sve da vidi. Imam svoj život, šta god da bude, ja se vraćam njemu - dodala je i osvrnula se na situaciju sa Kijom i na osećanja.

Luna rekla sve što joj je na srcu i duši, Printskrin:Youtube/ZadrugaOfficial

- Svesna sam ja svega, teško mi je palo sinoć kad sam je videla kad plače. Za sve sam bila u pravu, to sam i njemu rekla. Očigledno da on i ne zna s kim je bio u braku, ja je poznajem bolje nego on. Moja osećanja su ista uvek, sve su jača i jača, jednostavno ne želim da budem povređena. Sebe sam stavila na krst koji ću ceo život morala da nosim. Samo zato što sam se prepustila svemu... - rekla je i dodala kako se plaši da jednog dana ne prođe kao Kija.

- Neće mene to toliko zaboleti. Ne gubim ja, nego gubi taj neko. Boleće me samo zato što sam verovala, prepustila se, slušala srce... Biće mi žao samo što sam sebe izdala. Ali, sve je to život, sve to prođe... Nisam uopšte sigurna ni u šta, ne u Slobu. Volela bih da budem, trudim se da budem. Ne daje mi nikakav povod, ali u meni postoji taj osećaj. Kad mi je rekla sinoć da su se rastali s porukama "Volim te najviše na svetu", a onda uđeš ovde i... Poremetila me ta činjenica da Kristina i dalje voli Slobu, to je očigledno. Ja znam, ja sam žensko. Ja sam toga svesna - zaključila je Luna.

Šta je još rekla Luna u razgovoru sa Drvetom pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dq

    24. april 2018 | 20:11

    Daj bre ženo nisi nam ni u peti , toliko problema ima u ovoj zemlji da nas ti i tvoja trka za parama ne zanima . Mlada si i bolje bi bilo da si na nekom fakultetu i da juriš junski rok za ispite a ne da nas zamaraš svojim ludostima .

  • jessica

    24. april 2018 | 18:31

    Sta je očekivala od Čoveka koji je svoju Ženu javno prevario???

  • Dragana

    24. april 2018 | 19:26

    Da bi par sati kasnije okrenula pricu protiv Kije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA