≫ 

Kija Kockar se vratila u Zadrugu posle posete lekaru, evo ko ju je prvi posetio (VIDEO)

Kija se oporavlja nakon što joj se slošilo u rijalitiju televizije "Pink"

  • 92

Kristina Kija Kockar otišla je kod lekara nakon što joj se slošilo u "Zadruzi" gde je i povraćala. Kristina je legla u krevet da odmori, a prva ju je posetila Zorica Marković koja ju je pitala kako se oseća i da li joj nešto treba.

Pogledajte kako je izgledao razgovor Zorice i Kije:

Ubrzo je Kristinu posetila i Ana Korać, koja se isto interesovala kako je Kija.

Na kraju, Kristina je popričala i sa Milanom Miloševićem. Kija je stala na noge, a onda je razgovarala i sa ostalim zadrugarima.

VIDEO: oga Sekulić o Zadruzi: Zašto Sloba nije ispao muškarac?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORANA

    25. april 2018 | 23:37

    Kija na TV, ja samo klik - i drugi program ;-) Žena je sujetna manipulatorka sa kumom koja nonstop kuca po lajkovima jer se nada mrvici honorara... ćiao ;

  • $

    25. april 2018 | 23:37

    Postoji razlika izmedju postovati brak i samo zeleti da se uguras nekom na gajbu. Brak se postuje u braku, a zakljucili smo da Kija nije postovala bas Slobodana. Govoriti mu da nadje posao i "gurati ga" u Pinkove zvezde nije dokaz postovanja. Vidimo mi svi da Kija nema postovanja ni prema kome svakodnevno. Slobodanu ne dopusta da zavrsi recenicu cim joj se ne svidja sta on prica, to je ljudi moji nepostovanje.

  • Anja

    25. april 2018 | 22:22

    valjda je trebala cim je videla njegovu prevaru sa Lunom na TV- u , a da je zena sa dostojanstvom i pameti, da zatrazi razvod. Ali, to nije uradila. Usla je u Zadrugu da bi dobila medijski prostor i novac i da se snjim raspravlja pred kamerama , da place, da vice , da se svadja, da ga ponizava , da patetise ... Bolesno , da bolesnije ne moze biti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA