≫ 

DA, VOLIM TE! Kija pred svima priznala da voli Slobu, on od šoka nije mogao reč da kaže, Luna prebledela! (VIDEO)

Nakon što je dva dana bila u vrlo lošem stanju zbog kog je završila u bolnici i na razgovoru kod psihijatra, Kija je odlučila da kaže šta oseća

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kristina Kija Kockar je pred svim zarugarima konačno priznala da voli svog još uvek zakonitog supruga Slobu Radanovića!

Nakon nekoliko dana u kojima je bila u vrlo lošem zdravstvenom i psihičkom stanju, zbog čega je dva puta bila u bolnici i kod psihijatra, Kija je odlučila da, bez obzira na sve, ustane i kaže šta oseća. Ovu informaciju njen muž Sloba Radanović prihvatio je tako što nije znao šta da kaže od šoka, dok se Luna Đogani potpuno pogubila nakon Kijinih reči.

Ti misliš da ja tebe ne volim? Kija posle svega priznala Slobi šta oseća prema njemu, svi misle da su na korak do pomirenja! (VIDEO)

- Ja sam milion puta rekla da meni nije svejedno, i da mi je stalo do njega i da sam povređena i te kako. To se nije promenilo, čak i gore mi je ovde. Ja sam rekla Luni da ja ove opet stvaram uspomene sa njim, ali opet mi je teško što sam došla ovde, to sam sama birala. Ja sam se i te kako razočarala u njega kad sam došla ovde, to mi je i trebalo, da mogu da se otrgnem od nekih stvari, ali i te kako da ja neke stvari ne mogu da promenim i da ne mogu da promenim svoja osećanja, da jeste volim ga - priznala je Kija.

Sloba Radanović, Printskrin: Youtube

- Je l' to govoriš ironično ili ga voliš? - pitao je Mića.

- Ne govorim ironično, volim ga! - odgovorila je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte kako je Kija pred svima priznala da voli Slobu:

Nakon više nego hrabrog priznanja posle svega kroz šta su prošli, Kija je objasnila svoje emocije.

- Ja ovo ne govorim da bih povratila Slobodana. Ja sam prsla, i to smo videli pre dva dana. Ja sam totalno "otišla" jer ja više ne mogu to da trpim. Kad sam pričala sa tom ženom (psihijatrom) rekla mi je da ne krijem emocije. Ali, iskreno, razgovor koji me je promenio je onaj sa Vojketom. Rekao mi je da kažem istinu, da će meni biti lakše. Vremenom će sve to proći, ali meni je lakše i nadam se da ću bolje spavati. Sad, kako i šta znaću kada izađem. Ja ovo nikada nikome nisam izgovorila, verovatno je i Ana u šoku. Čak nisam ni psihijatru izgovorila, sve sam nešto izokola išla... - rekla je Kija.

Goga Sekulić prati Zadrugu i pita se zašto Sloba nije postupio kao muškarac:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realisticni

    27. april 2018 | 11:15

    Sah, mat iz dva poteza u tri dana. Boze koliko ova mala zena intelektom odskace od drugih ucesnika ovog rijalitija!!!

  • Anja

    27. april 2018 | 10:43

    NE VIDIM OVDE NIKAKAV PROBLEM.Kija nije priznala da voli TUDJEG MUZA .Zena voli SVOG MUZA.

  • B

    27. april 2018 | 11:44

    Ljudi pitanje. Sta znaci to "boriti se za brak"? to je borba sa kim? Sa Slobom? Primorati coveka da ostane sa tobom u braku protiv svoje volje? Ili protiv Lune, boriti se sa njom za Slobu kao da je on neki trofej? Sta znaci "borba za brak" ili "boriti se za brak"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA