≫ 

Kija izašla iz Zadruge, pozlilo joj!

Kristina Kija Kockar večeras neće prisustvovati izboru potrčka

  • 41

Kristina Kija Kockar trenutno se ne nalazi u Zadruzi, najavila je voditeljka Dušica Jakovljević na samom početku večerašnje emisije.

Kija večeras neće prisustvovati izboru potrčka, budući da joj je pozlilo usled cele situacije i svega što se izdešavalo nakon što je saznala da joj je preminuo tata.

Hoću da izađem, dosta mi je svega! Kija pobesnela na Slobu, vikala da je svi puste na miru, plakala pod jorganom! (VIDEO)

Kako je rečeno gledaocima i zadrugarima, Kija se trenutno nalazi u jednoj privatnoj klinici, gde joj je ukazana lekarska pomoć i gde će ostati u narednim satima.

Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Kija je prethodno, ovog popodneva, tražila da joj Veliki šef pusti pesmu "Trag u beskraju" za tatin rođendan (pogledajte OVDE), posle čega je zbog Slobe plakala u pabu i rekla kako joj je dosta svega i da je svi puste na miru. Više o tome pročitajte OVDE

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lela

    30. april 2018 | 22:22

    jadna zena sta joj rade

  • People

    30. april 2018 | 22:53

    Boze,zar je moguce tako brzo zakloniti sunce?Od onako predivne,vesele,nasmejane zene napraviti ovaj izgubljen pogled.Tuga,tuga,tuga.Kristina narod te zavoleo mnogo.Ta ljubav se tesko zasluzi.Molim te oporavi se,svi te podrzavamo.

  • Ana

    30. april 2018 | 22:42

    Mislim da je nama koji komentarišemo najlakše ,zaista nije lako šta ta mlada devojka i dalje prezivljava. Zapitajte se da li bi vi mogli gledati svog još uvek zakonitog muža u krevetu sa drugom.?! Ima prava da bude u lošem psihičkom stanju pogutovu sada kada joj je otac preminuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA