≫ 

Kad jednom odem, ne vraćam se više! Luna ispitivala Slobu za Kiju, tražila da prizna koju od njih dve voli! (VIDEO)

- Nisi ti kriv za to što se njoj desilo. To je je*eni život, nemoj da dozvoliš da zbog krivice ideš tamo gde ne želiš da ideš - poručila je Luna Slobi nakon svega što se izdešavalo

  • 32
Luna Đogani i Sloba Radanović, Printskrin: Youtube

Sloba Radanović je nakon svađe sa Kijom Kockar koja je nakon toga završila u bolnici, otišao kod Lune Đogani koja mu je odmah postavila par pitanja vezano za Kristinu, ali i za Radanovićeva osećanja prema njoj.

Sloba i Luna razgovarali su u pabu, a Đoganijeva je da čuje šta Radanović posle svega što se izdešavao oseća prema njoj.

- Šta bi bilo da ti i ja raskinemo? Da se ti vratiš njoj, da te krivica natera na to? Da li vi želeo da budeš s nekim samo zato što ga žališ? - pitala je Luna Slobu u vezi sa Kijom.

- Ne, to sigurno ne - rekao je Sloba.

- Jesi joj rekao da je voliš? - pitala je Luna misleći na Kiju.

Kija i Sloba sinoć, pre nego što je Kristini pozlilo, Printskrin: TV Pink

- Ne, otkud ti to?! - pitao je Sloba.

- Je l' je voliš? - pitala je ona.

- Ne! Ja nju volim, ali ne kao muškarac ženu, nego kao osobu, volim je kao čoveka! Krivo mi je, žao mi je! - pravdao se Sloba.

Zbog ovoga joj je pozlilo! Kija tražila od Slobe da prizna da li voli nju ili Lunu, kad je čula odgovor razbijala sve po sobi, uletelo obezbeđenje! (VIDEO) (FOTO)

Sloba i Luna šapuću u izolaciji, Printskrin: TV Pink

- Je l' voliš mene? - pitala je Luna.

- Da - kazao je on.

Drži se Lune, kloni Kije! Sloba imao tajni poziv, promenio ponašanje prema Kristini nakon što se čuo sa roditeljima!

- Kako me voliš? - ispitivala je dalje.

- Kao muškarac ženu - objasnio je Sloba, a razgovor su sve vreme vodili šapućući.

Luna grli Slobu u jednom momentu, Printskrin: TV Pink

- Ja ne znam kako više da ti dokažem da sam u to jedino sigurna. Hoćeš da kažeš da je ovo naše bilo samo strast, kao što ovi govore? Je l' ti to misliš? - pitala je Luna Slobu.

- Ne. Sigurno - odgovorio je Radanović.

Milan napao Slobu da manipuliše sa dve žene, on izleteo napolje, a onda Zorica poručila Luni: Smrt Kijinog oca je povezala njih dvoje! (VIDEO)

- Ja te volim kao Boga. Sve bih uradila za tebe i nijednog trenutka ne sumnjam da će se kod mene bilo šta promeniti niti se plašim toga. Ja se samo plašim tebe, da ćeš da se uplašiš, da će ta krivica da te ubije u pojam, da ćeš uraditi nešto zbog čega će ti posle biti žao. Slobo, ja kad jednom odem, ja se ne vraćam više. Šta god da odlučiš, šta god da se desi, to neće promeniti moje mišljenje o tebi. Hvala ti što si mi dokazao da nisu svi muškarci isti - izjavila je Luna.

- Ja to znam - rekao je Sloba.

- Niko nije u mojoj koži - rekao je Sloba posle nekog vremena, nakon što su nastavili razgovor.

- Nije sve crno, jer se njoj to desilo. Nisi ti kriv za to. To je je*eni život, nemoj da dozvoliš da zbog krivice ideš tamo gde ne želiš da ideš. Ako ne želiš - rekla mu je Luna, pa ga pitala zbog čega se tako oseća i zbog čega tako izgleda.

Luna je repera nazvala "debilom", a evo kako Ša komentariše Anabelu i nju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. maj 2018 | 21:10

    Luna manipulator svetski!!!

  • Branka

    1. maj 2018 | 14:26

    Slobo dabogda ti Luna bila zena, Gagi tast a Anabela tasta.

  • Neko tamo

    1. maj 2018 | 15:06

    Ovo je prava hajka na Lunu i Slobu,takve gadosti se pisu. U jednim novinama danas procitam,Kijina mama je bila ljubavnica Kijinom tati i tako se Kija rodila! Sta kazete sad? Ne pratim bas te reality programe,ali ono sto vidim je da se ovo dvoje vole,a sta ce biti oni ce odluciti,njihov zivot,njihova stvar.Zasto bi ih mrzeli,odakle to,jesmo li mi svi ispravni i cedni toliko da imamo pravo da im sudimo? Gledajte ljudi svoje zivote,ne blatite ljude. Mogu da vam se ne svidjaju,oni ili njihovi pistupci,ali to ne znaci da su oni losi. Odakle tolika mrznja? Poješće vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA