≫ 

Slobin otac najgorim psovkama izvređao obezbeđenje i novinare na sahrani Kijinog oca, evo zbog čega! (VIDEO)

Dušan Radanović je napravio scenu na groblju u Zrenjaninu, a svojim ponašanjem zaprepastio je sve prisutne

  • 31

U Zrenjaninu je danas sahranjen otac Kristine Kije Kockar, Miloš Kockar. Kija je na sahranu stigla u pratnji svog supruga Slobe Radanovića, a kada se sve završilo njih dvoje su se odmah uputili nazad u Zadrugu.

Slobin otac Dušan Radanović ni jednog trenutka nije mogao da priđe svom sinu, budući da je Slobu sve vreme čuvalo obezbeđenje, pa je nakon toga pobesneo i počeo da vređe sve prisutne novinare te da im obara ruke kada su pokušali da ga snime. Takođe, izvređao je i obezbeđenje, jer mu nisu dali da priđe.

Počelo okupljanje na groblju: Slobin tata došao sa prijateljima (FOTO)

On je ne razamišljajući o tome što priča koristio najgore uvrede i psovke, a kako je izgledala scena koju je Slobin otac napravio pogledajte na snimku na početku teksta.

Slobina tata Dušan Radanović Foto: Telegraf

Emotivni susret Kije i Andrije na sahrani:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    3. maj 2018 | 18:22

    Ocrniste ljude po stampi po tv-u...sta sad ocekujete od njega?Sta se sve pise o njegovom sinu?Reaguje kao svaki normalan otac!

  • Aha

    3. maj 2018 | 17:55

    Gde on to psuje? Ja nisam cuo psovku.

  • Čika Jova

    3. maj 2018 | 18:37

    Čovek pošao na saheanu, kulturno mahnuo rukom i otišao na tužan događaj. Izjave mogu da dobiju od Kije i njenih. Oni su sahranu koristili za ličnu promociju. Nije lepo koristiti ovakve situacije kada čovek može reći i što ne treba. Novinari treba, nekad, da ispoštuju privatnost. Znamo da oni rade, alu treba i na poslu biti bar malo, malo human.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA